Γλίτωσαν το χαρακίρι οι Hornets πάτησαν 8αδα!!!

Μάχη για την οχτάδα ήταν το ματς ανάμεσα σε Bucadors και Hornets καθώς οι δύο ομάδες βράζουν στο ίδιο ζουμί μαζί με άλλες 4 ομάδες που έχουν όλες μία νίκη διαφορά.

Το παιχνίδι όμως για τρία δεκάλεπτα μόνο το ντέρμπι που περιμέναμε δεν ήταν. Οι Hornets για τρία δεκάλεπτα έκαναν πάρτι μέσα στο παρκέ. Με τον Γιαννακάκη 15π. να είναι φανταστικός στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και από τα 6,75 οδηγούσε τις σφήκες μαζί με τον Ορέστη Καρακώστα 9π. και τον Παπασιδέρη 8π. έφτασαν την ομάδα μετά από 30 λεπτά αγώνα στο 27-47.

 Και ενώ δήλωνα στην κάμερα πως μπαίνουμε στο 4ο δεκάλεπτο απλά για το τελικό σκορ, οι Bucadors μάλλον με άκουσαν και νεύριασαν. Με μία αντεπίθεση διαρκείας κρατώντας στο 0 για σχεδόν 8 λεπτά τους Hornets κατάφεραν να φτάσουν το ματς μέχρι και στους 2 πόντους. Με τους Ρήγα 11π. και 21 ριμπ. αλλά και τους Πόλιο 11π. και Βοτσάρη 8π. πήγαν να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι. Στο τέλος όμως έμειναν και από δυνάμεις αλλά και από χρόνο. ΜΕ τον Καραχάλιο να μην αποδίδει όπως σε άλλους αγώνες αλλά βάζοντας 3/4 κρίσιμες βολές στο τέλος κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.

MVP: ο Γιαννακάκης με 15 πόντους 9(8-1) ριμπάουντ 2 ασιστ και 19eff. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Ρήγας με double double 11π. και 21 (12-9) ριμπάουντ μαζί με ένα κλέψιμο.

Παίκτης-κλειδί: Ο Όμηρος Καρακώστας με 9 πόντους και 12(11-1) ριμπάουντ βοήθησε για να φτάσει η ομάδα του στην νίκη.

Το ματς κρίθηκε. Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα που στο παρκέ ήταν μόνο οι Hornets, μετά ο χρόνος δεν έφτανε στους Bucadors που πήγαν για επική ανατροπή αλλά…