Για την 15η στάση της Division 4 οι Φάδερς υποδέχτηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ το Μεθοδικό Νίκαιας με το δεύτερο να παίζει πιο στρωτά σε άμυνα κι επίθεση στο δεύτερο μισό και να φτάνει με σχετική άνεση στο ροζ φύλλο που το κρατά στην κορυφογραμμή του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα από το ξεκίνημα. Δέχθηκαν μόλις 9 πόντους (Διονυσιώτης 4) και χάρη στον επιθετικό πλουραλισμό (Μπακιρτζόγλου και Γιαννούλης από 4 , Γλυνός - Τριβιζάς - Ριτσούδης και Βασιλείου από 2) προηγήθηκαν με double score (9-18) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στη συνέχεια. Οι Φάδερς αντεπιτέθηκαν με τους Διονυσιώτη (7), Πελεκάνο (5) και Γεώργα (3) να σκοράρουν από τα 6.75 μαζί με την εξαιρετική τους άμυνα (δέχθηκάν μόλις 9 πόντους) και επιμέρους 7-1 ισοφάρισαν σε 27-27 στο ημίχρονο.

Το Μεθοδικό μπήκε με τσίτα τα γκάζια μετά την ανάπαυλα. Με επιμέρους 4-16 και τους Γιαννούλη (7) - Μπούτο (6) στην πρώτη γραμμή όχι μόνο προσπέρασε αλλά πήρε και διψήφια απόσταση, που κράτησε καθώς από την άλλη πλευρά μόνο ο Διονυσιώτης απειλούσε (4π) . Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 35-49.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι Φάδερς επιχείρησαν την ανατροπή. Με σερί 8-0 και τα τρίποντα των Διονυσιώτη (5), Γεώργα και Τισσίζη (από 3) πλησίασαν στους έξι πόντους, όμως το Μεθοδικό είχε τόσο τις δυνάμεις όσο και σωστές επιλογές. Με σερί 6-0 και τον Μπούτο (6) να κάνει τη δουλειά στη ρακέτα κατέκτησαν τη νίκη με το τελικό 48-60.

Mvp : Ο Αποστόλης Μπούτος που είχε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων με double double ο Δημήτρης Διονυσιώτης που κατέγραψε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη.

Παίκτης «κλειδί» αναδείχθηκε ο Αποστόλης Γιαννούλης που είχε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν πιο φρέσκα πόδια μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά.