Οι Touvlakers επικράτησαν 53-46 των Havaliers, για τη 15η αγωνιστική της Division 4.  Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα, η οποία οδηγεί στα playoffs.

Σε μια κατηγορία που γίνεται… χαμός για την πρόκριση στην επόμενη φάση, οι Touvlakers κατάφεραν να… ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα στους Havaliers κι ως εκ τούτου έχουν το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία μαζί τους. Κάτι άλλωστε που μόνο απίθανο δεν είναι, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν πλέον ρεκόρ 6-8.

Ο Τσομπάνοπουλος ξεκίνησε «ζεστός» και σημείωσε τους 8 από τους 12 πόντους της πρώτης περιόδου, πρωτοστατώντας στο 14-9 (11’) των τυπικά γηπεδούχων.  Οι Havaliers έδειχναν να έχουν το μομέντουμ, αλλά ο Μαρίνος με μια… τρίποντη ραψωδία, άλλαξε τα δεδομένα του ματς. Συγκεκριμένα, πέτυχε 5 τρίποντα στη δεύτερη περίοδο κι οι Touvlakers ανέτρεψαν την κατάσταση και προηγήθηκαν με 24-21 (18’).

Ο Αργυρίδης με δύο σερί καλάθια έβαλε την ομάδα του ξανά μπροστά (25-24), αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν βρει πλέον την απαιτούμενη ψυχολογία. Αυτό φάνηκε κι από το γεγονός ότι δεν επηρεάστηκαν όταν στο ημίχρονο «έχασαν» τον «καυτό» Μαρίνο, αλλά και τον Κοσκέρα.  Με ομαδική δουλειά και καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Touvlakers βρέθηκαν από το -1 (24-25) στο +10 (37-27), πετυχαίνοντας επιμέρους 13-2! Από εκεί και πέρα, έβαλαν τους Havaliers σε θέση να κυνηγούν στο σκορ και να ψάχνουν τρόπους για να επιστρέψουν, σε μια όχι και τόσο καλή επιθετική βραδιά τους.  Με δύο βολές του Σαντοριναίου, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ξανά με διψήφια διαφορά (46-36 στο 33’).

Σε εκείνο το σημείο, ήρθε κι η ύστατη προσπάθεια των Havaliers, οι οποίοι με τρίποντο του Αρβανίτη, ολοκλήρωσαν σερί 7-0 και πλησίασαν στο -3 (43-46 στο 35’). Στο τελευταίο πεντάλεπτο, όμως, φάνηκε να μένουν από δυνάμεις, την ώρα που οι αντίπαλοι τους είχαν «καθαρό» μυαλό και περισσότερες λύσεις. Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος σημείωσε δύο δύσκολα καλάθια, για να φέρει στο +7 (50-43) τους Touvlakers, οι οποίοι στο τέλος έδειξαν και την απαιτούμενη ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών, για να πάρουν τους πόντους που χρειάζονταν κι εν τέλει τη νίκη. 

Player of the Game: Ο Χρήστος Σπανίδης, ο οποίος έκανε «αθόρυβη», αλλά άκρως αποτελεσματική δουλειά. Τελείωσε το ματς με 7 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μια τάπα. 

Παίκτης «κλειδί» ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος σημείωσε δύο καθοριστικά καλάθια όταν οι Havaliers πλησίασαν στο -3 (43-46). Συνολικά μέτρησε 10 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Που κρίθηκε: Στο επιθετικό κρεσέντο (15 πόντους με 5 τρίποντα) του Νίκου Μαρίνου στη δεύτερη περίοδο, με το οποίο έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη. Επίσης, στο γεγονός ότι οι Touvlakers διατήρησαν την ψυχραιμία τους κι έκαναν όσα έπρεπε όταν οι αντίπαλοι τους πλησίασαν στο -3 (43-46).