Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 4ου Division, οι Rum and Gun αναμετρήθηκαν με τον Kolossos Sourmenwn. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα τα Σούρμενα πάτησαν το πόδι στο γκάζι, εκμεταλλεύτηκαν τις τεράστιες ελλείψεις των RnG (μόλις 5 παίχτες διαθέσιμοι) και πήραν μια νίκη με σκορ 45-63, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ρεκόρ τους!

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά παίζοντας πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Μπήκαν πολλά τρίποντα, ενώ είδαμε όρεξη από όσους πάτησαν παρκέ. 16-20 ήταν το επιμέρους σκορ υπέρ των Σουρμένων! Για τους γηπεδούχους 2 τρίποντα έβαλε ο Τρατολάτης, ενώ στους 5 πόντους σταμάτησε ο Καλυβιανάκης. 3 τρίποντα πέτυχε για τους προπορευόμενους ο Γιακουμής με τον Μασούρα να ακολουθεί από κοντά έχοντας 3 καλάθια στην συγκομιδή του.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Οι Rum and Gun κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στο μισό καλάθι, καθώς πέτυχαν 3 πόντους παραπάνω από τον Κολοσσό! 18-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τις υψηλές πτήσεις των 2 ομάδων στην επίθεση να συνεχίζονται. Για τους γηπεδούχους 10 πόντους πέτυχε ο ασταμάτητος Τρατολάτης. 5 πόντους προσέθεσε ο Καρανάσιος. Για τους ηνίοχους σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Γερονικολός με 6 πόντους. 4 είχε και ο Μπάστας.

Η κατάρρευση ήρθε για τους Rum and Gun στο 3ο δεκάλεπτο. Η κατά τα άλλα ποιοτικότατη ομάδα του Φούντα έμεινε από ανάσες, έχασε τον ρυθμό της και βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους στο τέλος της περιόδου. 3-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Ο Kolossos Sourmenwn εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη αντοχών των RnG και «καθάρισε» το παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους 1 καλάθι έβαλε ο Καλυβιανάκης. Για τους φιλοξενούμενους 6 πόντους έβαλε ο Μπάστας, με Μασούρα και Πετρονικολό να ακολουθούν έχοντας από 4 έκαστος.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδος. Οι Rum and Gun ξέμειναν από αντοχές και προσπάθησαν απλά να χαρούν το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Kolossos Sourmenwn πήρε την νίκη με εμφατικό σκορ και συνέχισε την θετική του πορεία στο πρωτάθλημα. 8-10 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να σταθεροποιείται στους 18 πόντους. 45-63 έληξε ο αγώνας. Για τους νικητές Δερπογοσιάν και Μπάστας είχαν από 2 καλάθια έκαστος. Φούντας και Καλυβιανάκης πέτυχαν από 1 τρίποντο ο καθένας για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Μπάστας με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 26 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Καλυβιανάκης με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ (8-3), 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Μασούρας με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 24 λεπτά αγώνα!