Το βράδυ της Τετάρτης οι Bucadors αντιμετώπισαν τον Kolossos Sourmenwn με τους πρώτους να παίρνουν την έβδομη τους νίκη στο πρωταθλήματος.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε νωθρά και για τις δυο ομάδες. Για τους γηπεδούχους ο Μασούρας πέτυχε (4) πόντους, για τους Bucadors ο Ρήγας πέτυχε επίσης (4) με το σκορ της πρώτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 6-6.

Στη δεύτερη περίοδο για τους φιλοξενούμενους ο Χαρίτος σκόραρε 5 πόντους, οι Ρήγας και Πόλιος από (4). Για τον Κολοσσό, ο Μπάστας πέτυχε (7) πόντους με ένα τρίποντο και ο Γκορίλας (3) με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να διαμορφώνεται σε 16-21.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ με πρωταγωνιστές τους Τριανταφυλλίδη και Μπάστα από (6) αλλά δεν ήταν αρκετοί καθώς οι (4) πόντοι από τους Βότσαρη και Χαρίτο ανέβασαν την διαφορά στους +7 με το σκορ στο τριαντάλεπτο 30-37.

Στη τέταρτη περίοδο οι Bucadors με τον Πόλιο να πετυχαίνει 6 πόντους, ο Χαρίτος (5) και ο Ησαΐας (4). Ο Κολοσσός με τους Σάκουλη και Μπάστα από (3) και οι Εξαρχέας, Μασούρας και ο Τριανταφυλλίδης σκόραραν από (2). Το τελικό σκορ έδειχνε στον πίνακα 42-54.

MVP: Ο Γιώργος Ρήγας ο οποίος σκόραρε 10 πόντους μάζεψε το τρομερό 25 ριμπάουντ (13 αμυντικά-12 επιθετικά), έδωσε 1 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα με 26 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος πέτυχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ με 14 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Δημήτρης Χαρίτος με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά και στην ευστοχία των νικητών στις βολές και από το ζωγραφιστό σε όλο το παιχνίδι.