Οι ProfiterAll-Stars επικράτησαν 63-46 των Survivors Veterans, για τη 16η αγωνιστική της Division 4. Οι «μπλε» πανηγύρισαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους κι έκτη στα τελευταία εφτά ματς, με τον Ευθύμη Αμανατίδη να κάνει τριπλ νταμπλ! 

Οι νικητές ανέβηκαν στο 12-3 και με 26 βαθμούς (σ.σ. κουβαλούν κι έναν μηδενισμό) απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της κορυφής, μετά την ήττα του Μεθοδικού Νίκαιας (25 βαθμοί). Το… κακό τρίτωσε για τους τυπικά φιλοξενούμενους, οι οποίοι ηττήθηκαν σε τρίτο διαδοχικό ματς και τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Κάπως έτσι έπεσαν κάτω από το 50%, καθώς έχουν πλέον ρεκόρ 7-8 και μπαίνουν σε περιπέτειες, όσον αφορά στην παρουσία τους στα playoffs. 

Οι ProfiterAll-Stars πήραν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα κι επί της ουσίας δεν τον έχασαν ποτέ. Με επιμέρους 14-2 «έκλεισαν» το πρώτο ημίχρονο στο +14 (33-19). Από την πλευρά τους, οι Survivors Veterans έδειξαν διάθεση να παλέψουν, αλλά ήταν αρκετά άστοχοι, με αποτέλεσμα να κυνηγούν διψήφιες διαφορές.

Οι «βετεράνοι» πλησίασαν στο -8 (41-33 στο 28’), αλλά ένα 8-0 εκτόξευσε τη διαφορά στο +16 (49-33) για τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι στη συνέχεια προηγήθηκαν με 56-39, για να φτάσουν εν τέλει σε μια εύκολη επικράτηση.  

Player of the Game: Ο Γιώργος Καλύβας, ο οποίος στη δεύτερη εμφάνιση του με τους ProfiterAll-Stars πρωτοστάτησε στη νίκη της ομάδας του. Τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ, καθώς είχε 14 πόντους με 6/15 δίποντα και 14 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε ακόμα 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και μια τάπα.

Παίκτης «κλειδί» ο Ευθύμης Αμανατίδης, ο οποίος ήταν άκρως ουσιαστικός στο παιχνίδι του και πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα. Ο ψηλός των ProfiterAll-Stars σημείωσε τριπλ νταμπλ, καθώς τελείωσε το ματς με 10 πόντους (5/8 δίποντα), 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Που κρίθηκε: Στην ανωτερότητα των ProfiterAll-Stars, οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κόντρα στους Survivors Veterans, οι οποίοι δεν είχαν συνέπεια στην επίθεση και πολλά θέματα στην άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νικητές σούταραν με 51.2% (22/43) στο δίποντο, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν 33.3% (11/33).