Η ομάδα από το Μιλγουόκι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Αυτή τη φορά επικράτησε των Rum and Gun με 33-27 στο ΟΑΚΑ.

Αρκετά άστοχες και νευρικές ήταν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα και αμφότερες δυσκολεύονταν να σκοράρουν. Οι Millwalking Trags ήταν στα σημεία καλύτεροι και προηγήθηκαν με 9-8, με τον Ζαφάρα να έχει 5 και τον Τσαβάρη 3 πόντους. Για τους γηπεδούχους, 6 είχε ο Καλυβιανάκης που έπαιζε μόνος στην επίθεση. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Trags είχαν υπεροπλία μέσα στο ζωγραφιστό, έπαιρναν το ένα επιθετικό ριμπάουντ μετά το άλλο και με τους Ζαφάρα και Τσαβάρη να έχουν 11 και 8 πόντους αντίστοιχα έκαναν το 20-14 του ημιχρόνου. Για τους Rum and Gun, 8 είχε ο Καλυβιανάκης και 5 ο Τρατολάτης. 

Οι Millwaliking Trags ήταν φανερά πιο συγκεντρωμένοι και με το δίδυμο φωτιά που τα έκανε όλα, δηλαδή τους Ζαφάρα και Τσαβάρη προηγήθηκαν με 30-19. Ωστόσο, οι Rum and Gun δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον Καλυβιανάκη να οργιάζει μείωσαν με το τέλος της περιόδου σε 31-25. 

Παρά την πίεση που προσπαθούσαν να ασκήσουν οι Rum and Gun, οι «λευκοί» διατηρούσαν τα κεκτημένα και στο 35’ ήταν μπροστά στο σκορ με 33-27, με το παιχνίδι όμως να παραμένει ανοικτό. Το ματς ήταν νευρικό και καμία ομάδα δεν σκόραρε για τα επόμενα τέσσερα λεπτά με το 33-27 να παραμένει μέχρι το 39’. Τελικά, οι Τράγοι κατάφεραν να επικρατήσουν με αυτό το σκορ, αφού δεν μπήκε άλλο καλάθι. 

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κώστας Ζαφάρας με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μανώλης Καλυβιανάκης με 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 3 τάπες και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Νίκος Τζάβαρης είχε 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 9 στο σύστημα αξιολόγησης.

Που κρίθηκε:  Στο δεύτερο δεκάλεπτο των «Τράγων».