Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Division 4 οι Touvlakers υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ τους Basket Walkers και μετά από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση πήραν φόρα στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατέκτησαν το ροζ φύλλο !

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εκκίνηση με 7-0 με τους Νούλα (7) και Λίγγρη (4) όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τον Ράνη (8), Λαδιά (4) και το τρίποντο του Αμύγδαλου για το ισόπαλο 15-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Με τον Κονταμπάση να σημείωνει δύο τρίποντα και τον Λαδιά (5) ένα οι Touvlakers έφτασαν στο +10 στη συνέχεια, όμως ο Λίγγρης με 8 πόντους μείωσε για τους Walkers, ως το 34-28 στο ημίχρονο.

Το σκηνικό ισορροπίας παρέμεινε και στην επανάληψη. Λαδιάς με οκτώ και οι Ράνης, Βελαέτης (από 4) σκόραραν για τους Touvlakers, με τους "Περιπατητές" να ακολουθούν χάρη στους Κώνστα (8), Λιγγρη (6) και Νούλα (4), πλησιάζοντας στο καλάθι (53-51) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Όλα άλλαξαν στην τελική ευθεία. Οι γηπεδούχοι σκόραραν παντιοτρόπως (Βαχαβιώλος 6, Κονταμπάσης, Βρεττός, Αμύγδαλος και Σπανίδης από 3π) ενώ η άμυνα τους λειτούργησε υποδειγματικά επιτρέποντας μόλις 7 πόντους (Κοντος 5). Με επιμέρους 17-3 πήραν διψήφια διαφορά κι έκοψαν πρώτοι το νήμα με το τελικό 75-58.

MVP με double double ο Μανώλης Ράνης. Είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 κλέψιμο. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξανδρος Λίγγρης με double figures και 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιώργος Λαδιάς που μέτρησε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου.