Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Division 4, ο ΕΜΠRISMOΣ συνάντησε τους Φάδερς το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και μετά από σαραντάλεπτη μάχη πήρε το ροζ φύλλο που τον διατηρεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου !

Οι ομάδες ήταν στην απόλυτη ισορροπία στην εκκίνηση. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Ηλιακόπουλο (5) και Θεανίδη (4) με τους αντιπάλους να τους ακολουθούν κατά πόδας χάρη στους Διονυσιώτη (4) και το τρίποντο του Γεώργα, για το 12-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο ΕΜΠRISMOS στη συνέχεια απέδωσε καλύτερα. Με σερί 10-0 με τον Σταμάτη να έχει τους πέντε ξέφυγε με διψήφια διαφορά, ωστόσο οι "Πατεράδες" είχαν το δικό τους 6-0 με τα καλάθια των Κωνσταντάτου, Τισσίζη και Πελεκάνου μειώνοντας σε 27-21 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν και πολλά στην επανάληψη με το ντέρμπυ να πηγαίνει κατοχή με κατοχή με τα συγκροτήματα να προσέχουν κυρίως τα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι με τον Σιταρά (4) ήταν στο +7, όμως ένα ξέσπασμα των φιλοξενούμενων  κι ένα 8-0 σερί χάρη στον ασταμάτητο Διονυσιώτη (10) και τον Λυμπερόπουλο (4) τους έβαλε μπροστά με βραχεία κεφαλή (36-37) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Ακόμα πιο συγκλονιστική εξέλιξη είχαμε κατά την τελευταία περίοδο. Ο ΕΜΠRISMOΣ έτρεξε ένα επιμέρους 10-2 με τον Κουρέτα (5π) και το τρίποντο του Παλαμίδη με τους Φάδερς να μην παραδίδονται ! Διονυσιώτης (5) και Λυμπερόπουλος (4) τους έφεραν σε απόσταση δύο σουτ (50-46) δίχως όμως να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την ανατροπή καθώς ο Ηλιακόπουλος (5) διαμόρφωσε το τελικό 53-48 !

Mvp του αγώνα ήταν με double double ο Βασίλης Θεανίδης και 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα & ένα λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Δημήτρης Διονυσιώτης με 19 πόντους, 24 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος !

Key player: ο Κρέντος Ηλιακόπουλος με 12 πόντους, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελική του ευθεία με τους νικητές να έχουν περισσότερη βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους !