Τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά πήραν οι Survivors Veterans το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ από τους Millwalking Trags στο πλαίσιο της 17ης στάσης της Division 4 .

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα δικά τους πατήματα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα με τους Α. Τσαβαρη (6), Χαλικια και Ζαφάρα (από 4π) που παρά την προσπάθεια των Μακρή (5) και Αλέξη (3) κράτησαν προηγούμενοι με 12-14 στο τέλος του.

Η ισορροπία διατηρήθηκε και στο μεγαλύτερο κομμάτι της δεύτερης περιόδου. Οι γηπεδούχοι ωστόσο με επιμέρους 6-1 και τον Μπουλουτσίκο να ηγείται με 8 πόντους προσπέρασαν με 25-21 στου δρόμου τα μισά.

Η μάχη μαινόταν και μετά την ανάπαυλα. Τα συγκροτήματα παρέμεναν κοντά το ένα στο άλλο, με τους Παρασκευόπουλο και Αλεξανδρή (από 4) να σκοράρουν για τους Βετεράνους. Παρά τους πέντε πόντους από τους Α.Τσαβαρη και Μιχαϊλίδη οι Survivors κράτησαν την πρωτοπορία με 35-31 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ξεδιάλυνε η κατάσταση. Παρασκευόπουλος και Αλεξανδρής ηγήθηκαν με πέντε και τέσσερις πόντους αντίστοιχα οδηγώντας τους Veterans στο +10. Η προσπάθεια των κουρασμένων Trags (Αβαρκιώτης ένα τρίποντο και Χαλικιάς, Βαλάσης και Πολύδωρος από ένα καλάθι) δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει τα ..τετελεσμενα, με τους γηπεδούχους να κόβουν πρώτοι το νήμα με 48-40 !

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Παρασκευόπουλος με 11 πόντους , 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άγγελος Τσαβαρης έχοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Κωστής Μπουλουτσίκος που μέτρησε 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές φάνηκε να το θέλουν περισσότερο στο φίνις !