Για τη 17η στροφή της Division 4 οι Touvlakers φιλοξένησαν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ τους Rum & Gun και ανεβάζοντας το ρυθμό τους στο δεύτερο μισό επικράτησαν με σχετική άνεση.

Αρχικά το παιχνίδι κινηθηκε στην ισορροπία και τον χαμηλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν με 10-2 με τους Λαδιά (5) και Β. Θεοδωρακόπουλο (3) όμως οι αντίπαλοι τους με σερί 7-0 χάρη στον Μ. Καλυβιανάκη τους πλησίασαν , με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 12-9.

Οι Touvlakers με τα σουτ του Ηλιόπουλου (4) αλλά και του Λαδιά (ακόμα έξι πόντοι) βρέθηκαν στο +7, όμως οι Rum πήραν τα όπλα τους. Με επιμέρους 11-2 και τους Μ.Καλυβιανάκη (6), Κοτοπούλη (4) και Α. Καλυβιανάκη (3) προσπέρασαν με 26-28 στο ημίχρονο.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Touvlakers ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με ένα 10-0 με την τριπλέτα Μαρίνου (6), Ηλιόπουλου και Λαδιά (από 5π) να πυροβολεί αδιακρίτως. Οι φιλοξενούμενοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και μείωσαν προσωρινά στους τέσσερις ωστόσο ένα νέο 8-0 έδωσε διψήφια απόσταση στους αντιπάλους τους (47-36) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η παρέα του Μαρίνου διατήρησε το up tempo με τον ίδιο να σημείωνει 7 πόντους, τον Λαδιά τέσσερις και τους Β. Θεοδωρακόπουλο και Βρεττό να σκοράρουν επίσης έξω από την περίμετρο καθώς  με ένα 9-0 έδωσαν αέρα 18 πόντων. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των Μ. Καλυβιανάκη και Κοτοπούλη (από 6) από την αντίπερα όχθη, το ροζ φύλλο κατέληξε στα χέρια των Touvlakers με το τελικό 68-53.

MVP αναδείχθηκε με double double ο Γιώργος Λαδιάς. Είχε 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Μανώλης Καλυβιανιάκης με double figures και 19 πόντους, 14 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Βασίλης Θεοδωρακόπουλος που πρόσφερε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο παραγωγικοί μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και δίχως να αμελήσουν τα αμυντικά τους καθήκοντα πήραν τη νίκη.