Το βράδυ της Τρίτης οι Bucadors αντιμετώπισαν στο πλαίσιο της 18ης στάσης της Division 4 τους Φάδερς και μετά από μια αδυσώπητη 45λεπτη μάχη πήραν το ροζ φύλλο και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο έξτρα πεντάλεπτο !

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε νωθρά και για τις δυο ομάδες. Για τους γηπεδούχους ο Κομεσσάριος πέτυχε 5 πόντους με τον Λυμπερόπουλο να απαντά με έξι για τους αντιπάλους τους που πήραν το προβάδισμα με 9-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη δεύτερη περίοδο οι Φάδερς έφτασαν ως το +6 χάρη στην ..επέλαση του Διονυσιώτη (9π), με τους Χαρίτο (5) και Ζαμάνη (3) να αντιδρούν μειώνοντας στο καλάθι (24-26) στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν αρχικά ένα 13-2 με πρωταγωνιστή τον Θεοδώρου (7π) , όμως τα Μαμούθ απάντησαν με το ίδιο νόμισμα και με το δικό τους 13-2 (Κομεσσάριος 5 και Ησαϊας 4) για να ισοφαρίσουν σε 39-39 στο τριαντάλεπτο !

Το τανγκό θέλει δύο , και οι ομάδες το χόρεψαν για τα καλά στην τέταρτη περίοδο. Στο τελευταίο λεπτό οι Bucadors με τον Ρήγα (7π) να έχει 2/2 βολές ισοφάρισαν σε 51-51 , ο Γεώργας απάντησε με βόμβα τριών πόντων, όμως ο Ζαμάνης ισοφάρισε αμέσως μετά από time out σε 54-54 και καθώς ο Θοεδώρου αστόχησε στο τελευταίο σουτ το παιχνίδι πήγε στην παράταση !

Κι εκεί η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Οι Φάδερς βρέθηκαν δύο φορές μπροστά , πρώτα με τρίποντο του Αχλιόπτα και μετά με καλάθι του Διονυσιώτη (58-59) όμως η σχετική ψυχραιμία του Χαρίτου (9) από τη γραμμή της φιλανθρωπίας έδωσε την πρωτοπορία αλλά και τη νίκη στους Μπουκαδόρους δια πυρός και σιδήρου με 60-59 αφού ο Θεοδώρου αστόχησε στα 8" !

MVP: Με double double ο Γιώργος Ρήγας ο οποίος σκόραρε 11 πόντους μάζεψε 23 ριμπάουντ, έκανε ένα κλέψιμο και υπέπεσε σε 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν επίσης με double figures ο Δημήτρης Διονυσιώτης με 20 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Παίκτης-κλειδί αναδείχθηκε ο Νίκος Κομεσσάριος με 13 πόντους, 1 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην ευστοχία των νικητών στις βολές στην παράταση !