Οι Survivors Veterans νίκησαν 60-55 τον Kolosso Sourmenwn, για τη 18η αγωνιστική της Division 4. 

Οι «Βετεράνοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους κι ανέβηκαν στο 9-8, κάνοντας πολύ σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας τους στα playoffs. Από την άλλη, η ομάδα των Σουρμένων γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της, με αποτέλεσμα να έχει πλέον ρεκόρ 11-5.

Τα διαδοχικά τρίποντα του Αλέξη επέτρεψαν στους Survivors Veterans να μπουν δυνατά στο ξεκίνημα και δείχνοντας παράλληλα διάθεση στην άμυνα έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +13 (22-9). Ο Kolossos Sourmenwn έδειχνε να βρίσκεται εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά άστοχος. Αυτό άλλαξε μετά την ανάπαυλα, όπου οι τυπικά γηπεδούχοι άρχισαν να βάζουν τα σουτ, ρίχνοντας τη διαφορά στο -7 (25-32).

Οι Veterans, όμως, ανταποκρίθηκαν στην πίεση και προηγήθηκαν με 42-31 (26’). Ένα σερί 8-0 έφερε τον Kolosso στο -3 (39-42), ενώ με το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου πλησίασε στο καλάθι (44-46). Το γκολ φάουλ του Μπάστα έβαλε την ομάδα των Σουρμένων για πρώτη φορά (μετά το 7-6 στο 4’) μπροστά στο σκορ με 49-48 (32’). Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν ξανά την κατάσταση και προηγήθηκαν 55-51, αλλά οι αντίπαλοι τους ισοφάρισαν (55-55), σε ένα συγκλονιστικό ματς.

Ο Μπουλουτσίκος με ωραία προσπάθεια κι ο Αλεξανδρής με καλάθι έπειτα από δικό του επιθετικό ριμπάουντ έκαναν το 59-55 (55.1’’ πριν το τέλος) υπέρ των Veterans, την ώρα που ο Kolossos προσπάθησε, αλλά δεν βρήκε «απάντηση» με σουτ έξω από τα 6μ75 και μοιραία είδε τους αντιπάλους του να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

Player of the Game: Ο Κώστας Αλέξης μπήκε «ζεστός» και με τα τρίποντα που πέτυχε έβαλε την ομάδα του στον… σωστό δρόμο. Επίσης, είχε σημαντική προσφορά και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Συνολικά μέτρησε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Παίκτης «κλειδί» ο Κώστας Μπουλουτσίκος, ο οποίος έκανε τρομερή δουλειά στο «ζωγραφιστό». Επίσης, ήταν καταλυτικός και στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το καλάθι για το 57-55, ενώ μάζεψε και καθοριστικά ριμπάουντ. Μέτρησε 12 πόντους, 16 ριμπάουντ και μια ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στον χαρακτήρα που έβγαλαν οι Survivors Veterans όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στην αποτελεσματική άμυνα που έπαιξαν, ειδικά πάνω στον ηγέτη των αντιπάλων, Γιώργο Μπάστα. Ο Παρασκευόπουλος έκανε τρομερή δουλειά στον περιορισμό του.