Το βράδυ της Δευτέρας οι Bucadors αντιμετώπισαν στο πλαίσιο της 19ης στροφής της Division 4 τους Millwalking Trags και μετά από μεγάλη μάχη πήραν το ροζ φύλλο στα σημεία, όπως ακριβώς και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου !

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε νωχελικά και για τις δυο ομάδες. Για τους γηπεδούχους ο Δημολιάνης πέτυχε 4 πόντους & ο Ζαμάνης ένα τρίποντο για να προηγηθούν με 9-2 , με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τη βόμβα τριών πόντων του Αβαρκιώτη και τα καλάθια από τους Μιχαηλίδη και Α. Τσαβαρη , για το 9-7 των πρώτων δέκα λεπτών.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στη δεύτερη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο +3 με ένα ακόμα τρίποντο του Αβαρκιώτη, όμως τα Μαμούθ απάντησαν με με 8-0 σερί με τον Ζαμάνη (5) και το σουτ έξω από την περίμετρο από τον Χαρίτο, προσπερνόντας με 23-18 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα τα "Τραγιά" ισορρόπησαν χάρη στους Μιχαηλίδη (7) και Χαλικιά (6), όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε στους "Μπουκαδόρους" που με επιμέρους 12-4 με τον Χαρίτο (9) να δείχνει ασταμάτητος κράτησαν την πρωτοπορία με 41-34 στο τριαντάλεπτο !

Oι Millwalking μπήκαν αποφασισμένοι στην τελική ευθεία. Με επιμέρους 9-2 με τον Κατσακιώρη να είναι στη ζώνη του Λυκόφωτος με 10 πόντους ισοφάρισαν σε 45-45. Ωστόσο ο Ζαμάνης (5) και ο Χαρίτος έβαλαν μπροστά τους Bucadors με 50-45. Ο Κατσακιώρης και ο Μιχαηλίδης έδωσαν δραματικό χαρακτήρα λίγο πριν τη λήξη καθώς έκαναν το 50-49 που έμελε να είναι το το τελικό σκορ, καθώς ο πρώτος αστόχησε σε τρίποντο και ο Ζαμάνης τον μιμήθηκε από τη γραμμή της φιλανθρωπίας με τα "Μαμούθ" να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη !

MVP: Ο Δημήτρης Χαρίτος ο οποίος σκόραρε 14 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και είχε και δύο ασιστ. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν Νίκος Χαλικιάς με 8 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης-κλειδί αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ζαμάνης με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες που ήταν με την πλευρά των νικητών !