Για τη 19η στάση της North Division 4 οι Φάδερς υποδέχτηκαν την Κυριακή τους Rum & Gun και πιάνοντας μεγάλη απόδοση δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη !

Οι νικητές έδειξαν από την εκκίνηση τις προθέσεις τους. Με τους Διονυσιώτη (8) και Λυμπερόπουλο (4) πρωταγωνιστές μετέτρεψαν το 2-3 (Αντωνόπουλος ο σκόρερ των αντιπάλων τους) σε 21-3 καθαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη από τα πρώτα δέκα λεπτά.

Κι όντως δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Οι Φάδερς σκόραραν με τους Πελεκάνο, Αχλιόπτα, Λυμπερόπουλο και Κωνσταντάτο (από 2π έκαστος) στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Γ. Φουντα (4) και τον Κοτοπούλη (2) να βρίσκουν στόχο για τους Rum & Gun, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 29-9.

Το παιχνίδι είχε ελεύθερο χαρακτήρα στην επανάληψη. Κωνσταντάτος με πέντε και Γεώργας με 4 ήταν οι πιο δραστήριοι από τους παίκτες του Οικονομόπουλου, ενώ ο Κοτοπούλης σημείωσε οκτώ πόντους και ο Αντωνόπουλος δύο τρίποντα από την αντίπερα όχθη, για το 44-24 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Φάδερς επικύρωσαν την κυριάρχια τους με τους Πελεκάνο (4) και το τρίποντο του Γεώργα, ενώ ο Αντωνόπουλος (3) ήταν ο μοναδικός σκόρερ των Rum & Gun , με το τελικό 57-27 να είναι απόλυτα δίκαιο.

MVP αναδείχθηκε με double double o Νίκος Πελεκάνος. Είχε 11 πόντους, 15 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιάννης Αντωνόπουλος που είχε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ αι 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Δημήτρης Διονυσιώτης που μέτρησε 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και μία ασιστ.

Το ματς κρίθηκε από το πρώτα λεπτά με τους νικητές να παίρνουν διαφορά που κράτησαν εύκολα !