Οι Hornets νίκησαν 48-41 τους Survivors Veterans για τη 19η αγωνιστικής της Division 4. 

Οι «σφήκες» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από 3 σερί ήττες, ανέβηκαν στο 7-11 και μπήκαν στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι Survivors Veterans έδωσαν τη μάχη τους, αλλά οι απουσίες που είχαν «μέτρησαν» στα κρίσιμα σημεία. Πλέον, έπεσαν στο 50%, έχοντας ρεκόρ 9-9. 

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα «κλειστός» στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο, πόντο. Με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Hornets μπήκαν σε θέση οδηγού (30-22) και με το επιμέρους σκορ να φτάνει στο 9-1, βρέθηκαν για πρώτη φορά στο +12 (35-23 στο 26’).

Η αντίδραση των Survivors Veterans ήταν άμεση, καθώς με σερί 8-0, μείωσαν στο καλάθι (31-35), αλλά οι Hornets ήταν καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία κι αυτό φάνηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Με επιμέρους 9-2 στο ξεκίνημα του, έστειλαν ξανά τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (44-33 στο 34’). Οι «Βετεράνοι» έκαναν την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψουν, πλησίασαν στο -3 (41-44), αλλά στο τελευταίο 1,5 λεπτό οι τυπικά φιλοξενούμενοι πέτυχαν «μεγάλα» καλάθια με τον Ζακυνθινό (1’16’’ πριν το τέλος) και τον Καπούλα (στα 34.3’’ πριν το φινάλε) και «κλείδωσαν» τη νίκη. 

Player of the Game: Ο Νίκος Γιαννακάκης ήταν ο πρωτοστάτης της ομαδικής δουλειάς των Hornets. Τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ, έχοντας 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, συν 2 ασίστ, 3 τάπες, ένα κλέψιμο και κανένα λάθος σε 35 λεπτά. 

Παίκτης «κλειδί» ο Νέρωνας Ζακυνθινός ήταν «ουσιαστικός» στο παιχνίδι του και δήλωσε «παρών» στα κρίσιμα, σημειώνοντας ένα καθοριστικό καλάθι για το 46-41. Συνολικά είχε 10 πόντους (5/9 δίποντα), ένα ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο και 2 τάπες.

Που κρίθηκε: Στο γεγονός ότι οι Hornets είχαν «καθαρό» μυαλό όταν η μπάλα «έκαιγε». Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρήκαν τα «μεγάλα» σουτ που χρειάζονταν κι έφτασαν στη νίκη.