Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 4ου Division, οι Touvlakers αναμετρήθηκαν με το Μεθοδικό Νίκαιας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του με το τέμπο να είναι ιδιαίτερα γοργό. 47-41 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη, παρά την πληθώρα απουσιών που είχαν!

Ισορροπημένο και γεμάτο ένταση ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν με πολύ πάθος, είδαμε πολλούς αιφνιδιασμούς, ενώ δεν έλειψαν τα φάουλ και το σκληρό παιχνίδι στο ζωγραφιστό. 16-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Touvlakers να παίρνουν έναν αέρα 3 πόντων! Για τους γηπεδούχους 8 πόντους πέτυχε ο Ράννης. Ακολούθησε με 2 καλάθια ο Β. Θεοδωρακόπουλος και ο Κονταμπάσης με 1 τρίποντο. 1ος σκόρερ του Μεθοδικού ήταν ο Πάτσιος που πέτυχε 2 καλάθια. Σε 1 τρίποντο ευστόχησε ο Καρακατσάνης.

Τα ηνία του αγώνα πήραν οι Νικαιώτες στην 2η περίοδο. Οι Touvlakers άρχισαν να δείχνουν σημάδια κόπωσης, κάτι που το Μεθοδικό το εκμεταλλεύτηκε. Γύρισε ωραία την μπάλα, πέτυχε εύκολα καλάθια και μετέτρεψε το -3 σε +1. 7-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Touvlakers να κρατιούνται όρθιοι από την προσπάθεια του Ράννη (6 πόντοι). Για τους προπορευόμενους σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Μπούτος με 2 καλάθια. Ακολούθησε με 3 πόντους ο Καρακατσάνης.

Στον ίδιο γρήγορο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδος. Οι ομάδες ήταν σε γενικές γραμμές άστοχες. Βέβαια σε αυτό ρόλο έπαιξαν και οι καταπληκτικές, γεμάτες αυταπάρνηση άμυνες. 11-8 ήταν το σκορ της περιόδου με τους Touvlakers να παίρνουν εκ νέου τα ηνία του αγώνα. Για το Μεθοδικό Μπούτος, Καρακατσάνης, Γιαννούλης και Ν. Μπακιρτζόγλου πέτυχαν από 1 καλάθι έκαστος. Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος πήρε  σειρά στο σκοράρισμα για τους Touvlakers πετυχαίνοντας 8 πόντους με 2 τρίποντα!

Οι Touvlakers ήταν ψύχραιμοι στο 4ο δεκάλεπτο. Παρά την κούραση λόγω έλλειψης αλλαγών η παρέα του Ράννη διατήρησε το προβάδισμα και εν τέλει πανηγύρισε μια τηρουμένων και δεδομένων των συνθηκών, εκπληκτική νίκη. 47-41 έληξε ο αγώνας με την περιόδο να γράφει 13-9. Για το Μεθοδικό που προσπάθησε, αλλά δεν περιόρισε όσο έπρεπε τον Ράννη , 2 καλάθια έβαλε ο Καρακατσάνης. 7 πόντους είχε ο Ράννης και 6 ο Γ. Θεοδωρακόπουλος για τους νικητές.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ε. Ράννης με 21 πόντους, 12 ριμπάουντ (11-1), 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Μπούτος με 9 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 1 ασίστ και 3 λάθη σε 26 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Θεοδωρακόπουλος με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 37 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα του Ράννη και τα τρίποντα του Γ. Θεοδωρακόπουλου!