Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το Division 4 North Group οι ProfiterAll-Stars αντιμετώπισαν τους Bucadors και ξεκίνησαν με το δυναμικά το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Πούγια και Γκίνη από (4) και από (2) πόντους ο Παγώνης. Από την άλλη πλευρά οι Bucadors δεν ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Ζαμανή (3) και από δύο πόντους οι Ρήγας και Βότσαρης διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 7-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ProfiterAll-Stars πάτησαν το πόδι στο γκάζι και αύξησαν την διαφορά με τους Περικό (10), Αμανατίδη (4) και Γκίνη (3). Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Ζαμανή (4) και με δυο πόντους οι Βότσαρης, Κρουστάλης, Πόλιος και Κομεσσάριος, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 20-28.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και το δείχνει και το σκορ περιόδου. Η ομάδα των Bucadors με τους Παπανικολάου (5), Ρήγας και Πόλιος από (4), Κρουστάλης και Κομεσσάριος από (2) μείωσαν την διαφορά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Περικό (7), Δημητριάδης (3) και από δυο οι Αμανατίδης, Παγώνης και Πούγιας διαμόρφωσαν σκορ τρίτης περιόδου σε 37-44.

Στην τελική ευθεία οι Bucadors έπαιξαν σκληρές άμυνες και τους έδωσε ώθηση και αμυντικά. Η ευστοχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τους Ζαμανή (8), Παπανικολάου (4) και από (2) πόντους ο Ρήγας. Για τους ProfiterAll-Stars ο Πούγιας (6), Γκίνης και Δημητριάδης από (4) και ο Περικός (3) με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 53-59.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 19/51 (37,3%), τρίποντα 4/17 (23,5%) και βολές 9/14 (64,3%)) μάζεψαν 41 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 13 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 9 ασίστ συνολικά με 10 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Ανδρέας Περικός ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη με 19 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Ρήγας ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 2 λάθη με 18 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Τάσος Γκίνης ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ,2 ασίστ και 0 λάθη με 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία των ProfiterAll-Stars τους έδωσε την νίκη.