Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το Division 4 North Group οι Survivors Veterans αντιμετώπισαν τον ΕΜΠRISMOS και ξεκίνησαν με το δεξί το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Γκίζη (7), Κάρμας (5), Αλεξανδρής (4) και από δύο πόντους ο Ζαχαριάς. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Εμπρησμού δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τους Ηλιακόπουλο (5), Μουρούτσο (2) και Σταμάτης (1) διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 8-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Survivors Veterans πάτησαν το πόδι στο γκάζι και αύξησαν την διαφορά με τους Κάρμα (10), και από δυο πόντους οι Χοϊμπάς και Αλεξανδρής. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Παλαμίδη (3) και από δυο πόντους οι Σιταράς, Σταμάτης και Ηλιακόπουλος προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά ανεπιτυχώς, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 15-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο σκληρές άμυνες και το δείχνει και το σκορ περιόδου. Η ομάδα του Εμπρησμού με τους Μουρούτσο (5), Παλαμίδη (3) και Σταμάτη από (2) μείωσαν την διαφορά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Ζαχαριά (4), Μακρή (3) και από δυο ο Τασσόπουλος διαμόρφωσαν σκορ τρίτης περιόδου σε 25-42.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ το οποίο ευνόησε την νεανική ομάδα του Εμπρησμού. Η ευστοχία των γηπεδούχων τους έδωσε ώθηση και αμυντικά με τους Παλαμίδη (8), Σταμάτης (3) και από (2) πόντους οι Νικολέτος, Σιταράς, Σταμάτης και Ηλιακόπουλος. Για τους Survivors Veterans οι Κάρμας (12) και Γκίζης από (1) με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 46-56.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 16/38 (42,1%), τρίποντα 5/24 (20,8%) και βολές 9/22(40,9%)) μάζεψαν 54 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 19 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 12 ασίστ συνολικά με 11 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Γιάννης Κάρμας ο οποίος σημείωσε 25 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και τρια λάθη με 28 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Κρέντος Ηλιακόπουλος ο οποίος σημείωσε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 0 λάθη με 11 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Μάριος Ζαχαριάς ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 0 λάθη με 13 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα, η εμπειρία των Survivors Veterans τους έδωσε την νίκη.