Με νίκη ξεκίνησαν στην Division 4 οι Touvlakers, οι οποίοι έκαμψαν με 68-61 την αντίσταση των Φάδερς, έπειτα από μια δυνατή μάχη, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

 Οι νικητές ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση που δημιουργήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, πήραν μια διαφορά κι έχοντας μεγαλύτερες αντοχές στο τέλος, έμειναν μπροστά στο σκορ ως το φινάλε. 

Με τον εκπληκτικό Διονυσιώτη να μπαίνει «ζεστός» στο ματς και να σημειώνει 10 πόντους, οι Φάβερς προηγήθηκαν με 16-4 (5’) και μέχρι το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου έδειχναν να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς.  Οι Touvlakers με ένα 5-0, ισοφάρισαν 24-24, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έκτοτε χέρι – χέρι ως την ανάπαυλα, με τους τυπικά γηπέδουχους, πάντως, να είναι αυτοί που πήγαν προηγούμενοι (35-33), με τον Διονυσιώτη να μετράει 20 πόντους! 

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πάτησε… γκάζι ο Ηλιόπουλος, ο οποίος ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό την άμυνα των τυπικά φιλοξενούμενων. Με την ταχύτητα του δημιούργησε «ρήγματα» προς το καλάθι και με 6 πόντους ηγήθηκε στο 14-5, το οποίο έφερε την ομάδα του από το -2 (33-35) στο +7 (47-40). Σε εκείνο το σημείο μπήκε στην επιθετική εξίσωση κι ο Σαλάτας, ο οποίος με πέντε σερί πόντους εκτόξευσε τη διαφορά στο +12 (52-40).

Οι Touvlakers είχαν φέρει το ματς εκεί που ήθελαν, οι Φάδερς, όμως, παρά την εμφανή κούραση, έκαναν την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψουν. Με τον εξουθενωμένο Διονυσιώτη να μην σταματά να παλεύει, μετέτρεψαν το 46-58 σε 53-60 κι είχαν τις ευκαιρίες να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο. Ο Μαρούλης, όμως, με ένα τρίποντο «μαχαιριά» έκανε το 63-53 (38’) υπέρ της ομάδας του. 

Κάπου εκεί επί της ουσίας τα πάντα κρίθηκαν, αλλά το ματς είχε σασπένς μέχρι το φινάλε, καθώς οι Touvlakers αδυνατούσαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι από τη γραμμή των βολών, όπου ήταν απελπιστικά άστοχοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέτρησαν συνολικά 16 χαμένες στον αγώνα. 

Player of the Game: Ο Λεωνίδας Ηλιόπουλος ήταν το… μηχανάκι των Touvlakers. Οργάνωσε το παιχνίδι, με την ταχύτητα του δημιούργησε «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα, ενώ συνέβαλε κι επιθετικά στο 21-11 του τρίτου δεκαλέπτου. Συγκεκριμένα, είχε 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Παίκτης «κλειδί» ο Χρήστος Σαλάτας! Με τα σουτ του από την περιφέρεια συνέβαλε τα μέγιστα στο «ξέσπασμα» του τρίτου δεκαλέπτου. Επίσης, πέτυχε «μεγάλο» τρίποντο για το 63-53, την ώρα που οι Φάδερς έκαναν την αντεπίθεση τους. Συνολικά, είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε: Στις μεγαλύτερες αντοχές που είχαν οι Touvlakers, οι οποίοι ανέκαμψαν από το κακό ξεκίνημα και στη συνέχεια είχαν τις απαντήσεις όταν οι Φάδερς πήγαιναν να απειλήσουν. Οι νικητές έβαλαν τα «μεγάλα» σουτ στα κρίσιμα σημεία.