Για την 20η πράξη της Division 4 το βράδυ της Παρασκευής οι Φαδερς υποδέχτηκαν τους Millwalking Trags στο ΟΑΚΑ και τα πέτυχαν όλα ! Σπουδαίο μπάσκετ, νίκη και συνάμα κάλυψαν τη διαφορά με την οποία είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο και πλέον σημαδεύουν τα πλέι οφ από την όγδοη θέση της κατάταξης!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και με τους Διονυσιώτη (9), Αχλιόπτα (5) & Γεώργα (3) να πυροβολούν από τα 6.75 προηγήθηκαν με 17-9. Οι αντίπαλοι τους αντιπαρέταξαν τις ενέργειες του Α.Τσαβαρή (8) μένοντας όμως πίσω στο σκορ με 22-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ένα επιμέρους 9-2 των Φαδερς άνοιξε τη δεύτερη περίοδο με τον Διονυσιώτη (7) πρωταγωνιστή δίνοντας τους διψήφια διαφορά. Από την άλλη πλευρά ο Α.Τσαβαρής ήταν ο μόνος που απειλούσε σταθερά δίχως όμως αυτό να φτάνει στους Trags , με συνέπεια το ημίχρονο να κλείσει με 38-22.

Δεν άλλαξε κάτι μετά την ανάπαυλα. Οι "Μπαμπάδες" βρήκαν κι άλλον πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Θεόδωρου (5) που παρέα με τον Διονυσιώτη (4) , το τρίποντο του Γεώργα και ταυτόχρονα την ατσάλινη άμυνα (δέχτηκαν μόλις έξι πόντους) καθάρισαν το παιχνίδι ευρισκόμενοι μπροστά με 53-28 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Θεοδώρου σκόραρε ακόμα έξι και ο Διονυσιώτης τέσσερις απογειώνοντας τη διαφορά, με τον Σκουρλέτη να απαντά περιστασιακά με τέσσερις πόντους για τους Millwalking. Η κόρνα της λήξης βρήκε θριαμβευτές τους Φαδερς με το ευρύ 67-35 ! 

Mvp του αγώνα με double double ήταν ο Δημήτρης Διονυσιώτης με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν o Νίκος Χαλικιας που μέτρησε 7 πόντους , 17 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Σπύρος Θεοδώρου με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλόκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: οι νικητές επέβαλλαν από την αρχή το παιχνίδι τους και κυριάρχησαν απόλυτα.