Σε μια δραματική αναμέτρηση στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Division 4 το Μεθοδικό Νίκαιας φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ την  Κυριακή τους Bucadors και μετά από σκληρή μάχη πήρε το ροζ φύλλο που το κρατά ψηλά στη βαθμολογία !

Οι ομάδες συμβάδισαν από τα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Καρακατσάνη (6) και το τρίποντο του Τσιάκαλου, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν κατά πόδας χάρη στους Δημολιάνη (6) και Βότσαρη (4), για το 12-11 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Το ίδιο μοτίβο κυριάρχησε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τα συγκροτήματα να δίνουν έμφαση στην άμυνα. Το Μεθοδικό προηγήθηκε με τρεις με τον Ν. Μπακιρτζόγλου (4π) όμως με μίνι σερί 4-0 με τον Κομεσσάριο τα "Μαμούθ" προσπέρασαν με 24-25 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. 'Ενα επιμέρους 8-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έφερε το Μεθοδικό στο +6 με τον Μπούτο (5) να δίνει λύσεις στο ζωγραφιστό και τον Καρακατσάνη να πυροβολεί από τα 6.75. Ο Ησαϊας (3) ωστόσο κράτησε κοντά τους Bucadors με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 34-31.

Δραματική εξέλιξη είχε το ματς στην τέταρτη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν προσωρινά με τους Χαρίτο (6) και Δημολιάνη (4). Όμως το Μεθοδικό είχε ακόμα καύσιμα στο ντεπόζιτο του. Οι Καρακατσάνης (5), Ν. Μπακιρζόγλου (4) το καλάθι του Τριβιζά και μια βολή του Μπούτου διαμόρφωσαν το τελικό 48-41 !

Mvp : Ο Αποστόλης Μπούτος. Είχε 6 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος. Παίκτης «κλειδί» στο πλάι του ο Tάσος Καρακατσάνης με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, ισάριθμα κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ο Παναγιώτης Δημολιάνης που κατέγραψε 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 4ο λάθη.

Που κρίθηκε: Στο φίνις των νικητών !