Οι Hornets έκαμψαν την αντίσταση των Φάδερς με 61-55, σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Division 4. 

Οι «σφήκες» πανηγύρισαν την τρίτη νίκη τους στα τελευταία τέσσερα ματς κι έκαναν άλλο ένα βήμα προς τα playoffs, καθώς ανέβηκαν στο 9-12. Από την άλλοι οι «πατεράδες» δεν κατάφεραν να νικήσουν σε τρίτο διαδοχικό ματς κι έχουν πλέον ρεκόρ 8-12, αλλά υπερασπίστηκαν το +10 της νίκης τους στον πρώτο γύρο και διατηρούν το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.  

Οι Hornets μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και «χτυπώντας» στο transition βρέθηκαν νωρίς μπροστά με διψήφια διαφορά. Με δύο καλάθια του Αργυρίου, προηγήθηκαν με 21-9 στο 12’, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι «απάντησαν» με σερί 11-0 και μείωσαν στον πόντο. Οι Φάδερς, μάλιστα, ισοφάρισαν σε 31-31, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά οι Hornets έμοιαζαν να έχουν περισσότερες λύσεις και προηγήθηκαν με 45-37 (29’) και 50-43 (33’). 

Οι «πατεράδες» μείωσαν σε 49-52 (38’), αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι με πρωτοστάτη τον Καρακώστα βρέθηκαν στο +8 (58-50). Ο παίκτης των Hornets σημείωσε καθοριστικό καλάθι για το 60-53, 16 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του, την ώρα που η αντίπαλοι της έχασαν κρίσιμες βολές στο τελευταίο δίλεπτο. 

Player of the Game: Ο Στάθης Πικάσης μπήκε «ζεστός» και σημείωσε τους 9 από τους πρώτους 11 πόντους της ομάδας του και συνέχισε να έχει κομβική παρουσία στο παιχνίδι της. Συνολικά, μέτρησε 15 πόντους με 5/9 σουτ, 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης «κλειδί» ο Όμηρος Καρακώστας, ο οποίος ήταν καθοριστικό στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του ματς. Σημείωσε τους 7 από τους τελευταίους 11 πόντους της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένου του κρίσιμου καλαθιού για το 60-53. Συνολικά είχε 13 πόντους (6/10 διπ.), 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Στις περισσότερες λύσεις που είχαν οι Hornets, οι οποίοι παρατάχθηκαν με 11άδα! Οι «σφήκες» βρήκαν πόντους στα σημεία που το είχαν ανάγκη για να φτάσουν στην επικράτηση. Από την άλλη, οι Φάδερς ήταν έξι και στο τέλος «έσκασαν» από την υπερπροσπάθεια, με την κούραση να «μεταφράζεται», μεταξύ άλλων, σε χαμένες βολές.