Σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ έκαναν το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο της 22ης στάσης της Division 4 οι Survivors Veterans. Φιλοξένησαν τους Touvlakers και επικράτησαν άνετα, για δεύτερη φορά φέτος και τους έπιασαν στη βαθμολογία έχοντας υπερ τους πλέον και την ισοβαθμία.

Η καλή βραδιά φάνηκε από νωρίς για τους γηπεδούχους. Μετά το αρχικό 4-4 κυριάρχησαν στο παρκέ με τους Αλέξη (5), Μακρή και Μπουλουτσίκο (από 4) να σκοράρουν. Παράλληλα η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους οκτώ πόντους (Γ. Θεοδωρακόπουλος 3) για να προηγηθούν με 15-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους "Βετεράνους". Με επιθετική πολυφωνία χάρη στους Μπουλουτσίκο, Γκίζη, τον πρόεδρο Παρασκευόπουλο (από 4π) και το τρίποντο του Αλέξημε 9-0 σερί πήγαν σε overdouble σκορ, καθώς μόνο ο Λαδιάς (7π) σκόραρε για τους Touvlakers. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε στο 32-15.

Στην επανάληψη οι Survivors διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης. Με τους Γκίζη και Δουλγεράκη σκόραραν από μακριά και παρά την προσπάθεια των Σπανίδη και Καντεμίρη (από 5π έκαστος) η απόσταση παρέμεινε σε διψήφιο πρόσημο στο τριαντάλεπτο (42-29).

Δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά. Οι Survivors Veterans ήταν σοβαροί με τους Μπουλουτσίκο (5) , Γκίζη και Αλέξη (από 3) είχαν τις λύσεις για να μην απειληθούν καθόλου. Οι ενέργειες  Πατερογιαννάκη (5) και Καντεμίρη (4) για τους Touvlakers δεν ήταν αρκετές με φυσική συνέπεια το τελικό 54-40 !

MVP ήταν με double double o Κώστας Αλέξης. Είχε 11 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασιστ, έκανε ένα κλέψιμο και είχε τρία λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Λαδιάς με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιάννης Γκίζης καταγράφοντας 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν αποστάσεις εξ' αρχής και δεν κινδύνεψαν στο παραμικρό !