Για την 24η στάση της Division 4 οι MIlwalκing Trags φιλοξένησαν το βράδυ της Μ. Τετάρτης τους πρωτοπόρους Profiter-All Stars , με τους δεύτερους να κάνουν επίδειξη ισχύος κατακτώντας άνετα το ροζ φύλλο που τους εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο !

Όλα ..άρχισαν και τελειώσαν στην εκκίνηση. Οι τύποιες φιλοξενούμενοι έδειξαν από την πρώτη στιγμή τις διαθέσεις τους με τον Πούγια να ξεκινά το πάρτυ από τα 6.75 με 11 πόντους ! Για τους αντιπάλους τους σκόραρε μόνο ο Παπαθανασίου ένα καλάθι, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 2-18.

Παρόμοια εικόνα και στη συνέχεια. Οι Profiterall διεύρυναν το προβάδισμα καθώς η άμυνα τους δε χάριζε τ'αγγέλου της νερό ! Δέχτηκαν και πάλι μόλις ένα καλάθι από τον Μιχαηλίδη, ενώ ο Καρταλίδης ήταν ο πιο παραγωγικός τους παίκτης για να φτάσουμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 4-27.

Στην επανάληψη οι ομάδες έπαιαξν χαλαρό και ελεύθερο μπάσκετ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους δράσης και σκόραρα με τους Χαλικιά και Μιχαηλίδη (από 4π) την ώρα που τα τρίποντα από τους Περικό (8), Πούγια (5) , Καρταλίδη και Δημητριάδη (από 3) έστελναν τη διαφορά στο +30 (20-50) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά αποτέλεσαν τυπική διαδικασία κι ευκαιρία για σκορ και θέαμα. Ο Βαλάσης είχε 4 πόντους για τους Millwalking, με τους Μιχαηλίδη και Συρρη να πετυχαίνουν από ένα καλάθι, ενώ οι Αστέρες του Προφιτερόλ είδαν τον Δημητριάδη να σημειώνει δύο τρίποντα, τον Γκίνη ένα και τον Καλύβα έξι πόντους διαμορφώνοντας εν πολλοίς το ευρύ τελικό 28-71.

MVP με double double αναδείχθηκε ο αλάνθαστος "Dennis Rodman των φτωχών" Χρήστος Καρταλίδης. Είχε 12 πόντους, 18 ριμπάουντ και 2 τελικές πάσες. Καλύτερος για τους Trags ήταν ο Γιάννης Μιχαιλίδης με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 5 κλεψίματα.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Τάσος Πούγιας που μέτρησε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 6 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα και την "όρεξη" των νικητών !