Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου Division (north) οι Basket Walkers αναμετρήθηκαν με τους ΦΑΔΕΡΣ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τους «περπατητές» να βγαίνουν τελικοί νικητές. 55-51 ήταν το σκορ του αγώνα!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην μάχη και αυτό φάνηκε. Είδαμε ωραίες φάσεις, πολλά τρεξίματα και όρεξη στην άμυνα. 15-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα ισχνό προβάδισμα. Για τους Basket Walkers 7 πόντους πέτυχε ο Φαφούτης. Ακολούθησε με 6 ο Λογοθέτης. 8 είχε στην αντίπερα όχθη ο Διονυσιώτης και 6 ο Γεώργας.

Οι ΦΑΔΕΡΣ πήραν τα ηνία του αγώνα στην 2η περίοδο. Με μπάσκετ που βασίστηκε στην άμυνα και στις «μπούκες» του Διονυσιώτη οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν το -1 σε +3. 13-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Walkers να ακολουθούν από κοντά. 7 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Νούλας. 8 έβαλε ο Διονυσιωτής για τους προπορευόμενους. Κουτσοθανάσης και Τισσίζης πέτυχαν από 4 έκαστος.

Τούμπα γύρισαν οι Basket Walkers το ματς στο 3ο δεκάλεπτο. Με περίσσιο πάθος και όρεξη κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έβαλαν τα σουτ και πήραν το προβάδισμα. Πέτυχαν 18 πόντους δεχόμενοι μόλις 8 και έτσι το -3 έγινε +7. Οι ΦΑΔΕΡΣ δεν ήταν συνεπείς αμυντικά και το πλήρωσαν. Για τους ηνίοχους 2 τρίποντα ακόμα έβαλε ο Νούλας. 5 πόντους προσέθεσε ο Βλάχος. 2 καλάθια είχε ο Παπαντώνης. Τα 3 καλάθια του Διονυσιώτη κράτησαν όρθιους τους ΦΑΔΕΡΣ.

Οι «πατέρες» το πάλεψαν στην 4η περίοδο. Με την διαφορά στους 7 πόντους οι Basket Walkers είχαν τον 1ο λόγο. Οι ΦΑΔΕΡΣ δεν τα παράτησαν. Έπαιξαν σκληρά και έφτασαν κοντά. Μολαταύτα, δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα. 55-51 έληξε το παιχνίδι με το σκορ της περιόδου να είναι 9-12. Για τους νικητές 6 πόντους είχε ο Φαφούτης. 8 είχε για τους ηττημένους ο ακούραστος Διονυσιώτης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Θ. Παπαντώνης με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 38 λεπτά συμμετοχής! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Διονυσιώτης με 30 πόντους, 18 ριμπάουντ (12-6), 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 40 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Φαφούτης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 37 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το τρομερό 3ο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν οι Walkers!