Οι Bucadors νίκησαν 49-41 τον EΜΠRISMO, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική στη Division 4. 

Τα «μαμούθ» πανηγύρισαν με αυτό τον τρόπο την τρίτη σερί νίκη τους και τέταρτη στα τελευταία πέντε, ανεβαίνοντας στο 13-10, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν, μετά από πέντε θετικά αποτελέσματα κι έχουν ρεκόρ 16-7, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της regular season στην κατηγορία. 

Οι Bucadors ήταν η ομάδα που είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους Ρήγα και Πόλιο να κάνουν τρομερή δουλειά στο «ζωγραφιστό» στηριζόμενοι στη δύναμη τους. Από την άλλη, ο EΜΠRISMOS «αγκομαχούσε» στην επίθεση, αδυνατώντας να βρει συνέπεια στο σκοράρισμα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν ούτε όταν αποβλήθηκε ο Κομεσσάριος (όπως κι ο Μουρούτσος των αντιπάλων), 1’35’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μείνουν έξι διαθέσιμοι παίκτες, αλλά ούτε κι όταν ο EΜΠRISMOS πέρασε για πρώτη και μοναδική φορά μπροστά στο σκορ (26-25) στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Οι Bucadors «απάντησαν» με σερί 9-0 κι επιμέρους 13-2, για να βρεθούν στο +10 (38-28), στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν μια ύστατη προσπάθεια να επιστρέφουν και μείωσαν σε 38-32 (32’), αλλά Πόλιος και Ρήγας έφεραν ξανά την ομάδα τους στο +10 (42-32 στο 33’), με τον δεύτερο να «σφραγίζει» τη νίκη, καθώς έκανε το 49-36 (38’). 

Player of the Game: Ο Γιώργος Ρήγας έμοιαζε με… θωρηκτό μέσα στο «ζωγραφιστό», βάζοντας τα με δύο και τρεις αντιπάλους. Μέτρησε 19 πόντους με 9/16 δίποντα, 15 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. 

Παίκτης «κλειδί» ο Δημήτρης Χαρίτος, ο οποίος ήταν η «ήρεμη» δύναμη της ομάδας του, προσφέροντας σε πολλούς τομείς. Τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος.  

Που κρίθηκε: Η αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση, με την άμυνα να έχει τον πρώτο λόγο κι ως εκ τούτου τη νίκη πήρε η ομάδα που βρήκε λύσεις στην επίθεση. Οι Bucadors, μολονότι λιγότεροι αριθμητικά, είχαν παίκτες που είχαν μια σχετική συνέπεια στο σκοράρισμα, την ώρα που ο νεανικός EΜΠRISMOS δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βρει ρυθμό.