Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου Division (north) οι Hornets αναμετρήθηκαν με το Μεθοδικό Νίκαιας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τις «σφήκες» να βγαίνουν τελικοί νικητές. 65-55 ήταν το σκορ του αγώνα!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ήταν μέτριες επιθετικά, αλλά έδειξαν και έδωσαν πολύ ενέργεια στην άμυνα. 15-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Hornets να παίρνουν μια διαφορά 2 πόντων. Για τους γηπεδούχους 2 τρίποντα πέτυχε ο Γιαννακάκης, ενώ από 4 πόντους ο καθένας είχαν Καρακώστας Ο. και Ζακυνθινός. 6 είχε για το Μεθοδικό ο Καρακατσάνης.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Καμία ομάδα δεν ξέφυγε ή υποχώρησε στο σκορ με την διαφορά να κυμαίνεται στους 2-5 πόντους. 11-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τις «σφήκες» να φτάνουν στο +3. Για τους ηνίοχους 2 καλάθια ακόμα προσέθεσε ο Ζακυνθινός. 5 διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι Νικαιώτες στην περίοδο.

Τα πράγματα δεν λειτούργησαν καλά για το Μεθοδικό Νίκαιας στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Hornets πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλαν τα τρίποντα και έφτασαν στο +13. Δέχθηκαν 14 πόντους, πέτυχαν 24 και έδειχναν να ελέγχουν το τέμπο του αγώνα. Για τους προπορευόμενους 8 έβαλε ο Γιαννακάκης και από 6 Ο. Καρακώστας και Ζακυνθινός. Μόνος του πάλευε ο Καρακατσάνης που σταμάτησε στους 6 πόντους.

Οι Νικαιώτες προσπάθησαν στην 4η περίοδο. Δεν πτοήθηκαν από την διψήφια διαφορά και έβαλαν τα δυνατά τους. Μολαταύτα, οι Hornets κατάφεραν να συντηρήσουν την υπέρ τους διαφορά και πήραν εν τέλει την νίκη. 65-55 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 15-18! Για τους νικητές 5 έβαλε ο Γιαννακάκης, 4 ο Πικάσης και από 3 Ο. Καρακώστας και Παπασιδέρης. 7 είχε για τους ηττημένους ο Καρακατσάνης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ν. Γιαννακάκης με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Καρακατσάνης με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε34 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ο. Καρακώστας με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ (6-0), 1 ασίστ, 2  κλεψίματα και 2 λάθη σε 31 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το τρομερό 3ο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν οι Hornets!