Για την προτελευταία και 25η αγωνιστική της Division 4 ο Kolossos Sourmenwn υπέταξε τους Touvlakers στο τέλος και τους άφησαν να παλέψουν την τελευταία αγωνιστική για μια θέση στα playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση με τον Λαδιά κυριάρχο με 9 πόντους και τους Τζιρίτη (6), Μπαρδούτσο (4) και Μαρίνο (3) να συνδράμουν. Προηγήθηκαν με 7-14 με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τα τρίποντα των Μπάστα (8) και Γιακουμή (6) , για το 16-23 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Τouvlakers διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Λαδιάς συνέχισε να σκοράρει, παρέα με τους Γ. θεοδωρακόπουλο και Τζιρίτη φτάνοντας σε διψήφια διαφορά. Από την αντίπερα όχθη ο Μπάστας  (9) μείωσε σε 32-38 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά την ανάπαυλα. Μπάστας και Τριανταφυλλίδης σκόραραν έξω από την περίμετρο , ενώ ταυτόχρονα η άμυνα τους έγινε πιο πιεστική επιτρέποντας μόλις 7 πόντους. Με αυτόν τον τρόπο προσπέρασαν με βραχεία κεφαλή (46-45) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά. Οι Τouvlakers με τους Μπαρδούτσο, Μαρίνο και Λαδιά να σέρνουν το χορό ήταν στο +5. Ο Κολοσσός τους έπιασε, αλλά το τρίποντο του Β. Θεοδωρακόπουλου και μια βολή του Μπαρδούτσου τους έδωσαν αέρα 4 πόντων ! Τον τελευταίο ωστόσο λόγο τον είχε ο ασταμάτητος Μπάστας (15π). Με πέντε δικούς του και δύο από τον Γιακουμή ο Kolossos sourmenwn εξασφάλισε το ροζ φύλλο με 71-68 !

Mvp ποιός άλλος από τον Γιώργο Μπάστα ; Με 37 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 τελικές πάσες, ισάριθμα κλεψίματα, μπλοκ και 3 λάθη ήταν ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής ! Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Μπαρδούτσος με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Key player ήταν ο Βαγγέλης Γιακουμής έχοντας 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο φίνις των νικητών !