Το βράδυ της Τρίτης (30/4) οι Rum and Gun φιλοξένησαν τους Survivors Veterans με τους δεύτερους να δωδέκατη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε τέλεια για τους φιλοξενούμενους καθώς με την άμυνα τους κράτησαν τους αντιπάλους τους στους μόλις 5 πόντους και διαμόρφωσαν το σκορ σε 5-15 για το πρώτο δεκάλεπτο. Για τους Veterans ο Αλέξης πέτυχε (7) πόντους και ο Κάρμας (5) ενώ για τους γηπεδούχους ο Τρατολάτης πέτυχε (5).

Στη δεύτερη περίοδο το έργο ήταν το ίδιο, με τους Survivors να επεκτείνουν την διαφορά και ο πίνακας έδειχνε 15-35 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Rum and Gun ο Αντωνόπουλος σκόραρε (5) πόντους με ένα τρίποντο, για τους φιλοξενούμενους ο Κάρμας πέτυχε (9) πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ισορρόπησε αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη για να ανακάμψουν οι γηπεδούχοι και διαμόρφωσαν το σκορ 23-47 στο τριαντάλεπτο. Οι γηπεδούχοι με τον Τρατολάτη να σκοράρει 8 πόντους και ο Αντωνόπουλος (3), για τους Survivors Veterans οι Αλέξης και Τσιάγκος σκόραραν από (3).

Στη τέταρτη περίοδο οι Rum and Gun πάλεψαν αλλά δεν έφτανε ο χρόνος και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 45-65. Ο Αντωνόπουλος πέτυχε (9) πόντους με τρία τρίποντα και ο Τρατολάτης (5) για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κάρμας πρόσθεσε ακόμη (8) πόντους στο παλμαρέ τους και οι Δουλγεράκης και Αλεξανδρής από (3) με τους Survivors Veterans να παίρνουν την δωδέκατη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Γιάννης Κάρμας ο οποίος σκόραρε 22 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ, 2 ασίστ με 29 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ με 21 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Κώστας Αλέξης με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην τρομερή ευστοχία των νικητών από τα 6,75 (10/32(31,3%)) αλλά και στις καλές τους άμυνες.