Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το 4ο Division οι Hornets αναμετρήθηκαν με τους Bucadors. Το παιχνίδι ήταν αμυντικά τρομερό με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα. Οι Bucadors ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 34-46!

Μουδιασμένα ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Οι παίχτες ήταν κατά γενική ομολογία άστοχοι, ενώ έγιναν και πολλά λάθη. 5-7 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 1 τρίποντο έβαλε ο Γιαννακάκης. 2 πόντους έβαλε ο Καρακώστας. 2 καλάθια είχε για τα «μαμούθ» ο Ρήγας.

Ο ρυθμός ανέβηκε στο 2ο δεκάλεπτο. Οι ομάδες έτρεξαν περισσότερο και ήταν πιο ενεργητικές στην επίθεση. 10-11 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να ανεβαίνει στο τρίποντο. Για τους Hornets 5 πόντους είχε ο Καπούλας. 3 καλάθια στον αιφνιδιασμό έβαλε για τους προπορευόμενους ο Δημολιάνης. Με 4 πόντους ακολούθησε ο Πόλιος.

Στο +8 έφτασαν οι Bucadors. Τα «μαμούθ» ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Οι «σφήκες» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έμειναν πίσω στο σκορ! 8-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Γιαννακάκης και Καρακώστας είχαν από 4 πόντους έκαστος για τους γηπεδούχους. 7 είχε ο τρομερός Ζαμάνης για τους προπορευόμενους.

Με την διαφορά στους 8 πόντους οι φιλοξενούμενοι είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μπορεί οι Hornets να προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την διαφορά και ηττήθηκαν. 34-46 ήταν το τελικό σκορ με τους Bucadors να κερδίζουν και τις 4 περιόδους (11-15 η τελευταία). Για τους νικητές 6 πόντους είχε ο Ησαΐας και 4 ο Βότσαρης. 7 έβαλε για τους ηττημένους ο Παπασιδέρης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Ησαΐας με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ (11-1) σε 27 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Γιαννακάκης με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Δημολιάνης με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 26 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την χημεία και την οργάνωση των «μαμούθ»!