Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις στην Division 4 το Μεθοδικό Νίκαιας αντιμετωπίζοντας τους Φάδερς για τη δεύτερη αγωνιστική την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Απέδωσε καλύτερα στο δεύτερο μισό του αγώνα και ντούμπλαρε τις επιτυχίες του.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά με τους Ριτσούδη (6) και Μπούτο (4) να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι , ενώ οι αντίπαλοι τους δυσκολεύτηκαν έχοντας ως διακριθέντα τον Διονυσιώτη (4π0, για το 13-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Φάδερς ανταπέδωσαν με το ίδιο νόμισμα στη συνέχεια. Η άμυνα τους δέχθηκε μόλις 4 πόντους και με τον Θεοδώρου να προσφέρει 6 πόντους, προηγήθηκαν με 17-19 στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή άλλαξε το σκηνικό. Αιτία γι' αυτό ήταν η παρουσία του Σωτηρόπουλου, που σκόραρε 8 πόντους, μαζί με τον Μπούτο που είχε άλλους 6. Στην αντίπερα όχθη ο πιο συνεπής ήταν ο Διονυσιώτης (6π), με το Μεθοδικό να παίρνει διαφορά 8 πόντων (37-29) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους και καθώς οι του Μεθοδικού είχαν πιο φρέσκα πόδια συντήρησαν το προβάδισμα τους με τον Μαρκόπουλο (6π). η άμυνα τους δέχτηκε μόλις επτά πόντους και έτσι ζευγάρωσαν τις νίκες τους με το τελικό 49-36 !

Mvp : Ο Αποστόλης Μπούτος που είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 μπλοκ. Παίκτης «κλειδί» ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος με double double και 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ο Δημήτρης Διονυσιώτης που κατέγραψε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στις μεγαλύτερες αντοχές που είχαν οι νικητές στο δεύτερο ημίχρονο.