Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Division 4 οι Survivors Veterans υποδέχθηκαν τους Basket Walkers. Το παιχνίδι ήταν μια πραγματική τρέλα με τους Survivors να γυρνάνε από το -15 στο 4ο δεκάλεπτο και να ρίχνουν στο καναβάτσο τους εκπληκτικούς Walkers. 53-50 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Πολύ καλά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι «περπατητές». Με πολύ όρεξη, τρεξίματα και ευστοχία έπιασαν στον ύπνο τους νευρικούς Veterans. Δημιούργησαν μια διαφορά 9 πόντων και έδειχναν να ελέγχουν το ματς. 6-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους Αλεξανδρής, Αλέξης και Μπουλουτσίκος είχαν από 1 καλάθι. 7 είχε ο Βλάχος και 5 ο Νούλας για τους προπορευόμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε η 2η περίοδος με το επιμέρους σκορ να είναι 11-13. Η διαφορά έφτασε τους 11 πόντους με τους «βετεράνους» να πατάνε αλλού και να βρίσκονται επίσης αλλού. Την διαφορά σε γήινα πλαίσια κράτησε με 5 πόντους ο Γκίζης. 4 είχε ο Αλέξης. Σειρά στο σκοράρισμα για τους Walkers πήρε με 3 καλάθια ο Λογοθέτης. 4 πόντους έβαλε ο Φαφούτης.

Η διαφορά κορυφώθηκε στους 15 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Walkers έλεγχαν πλήρως τον αγώνα με τους Survivors να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. 10-14 ήταν το επιμέρους σκορ. 4 πόντους έβαλε για τους γηπεδούχους ο Μπουλουτσίκος. Σχεδόν όλη η ομάδα σκόραρε για τους Walkers!

Στο 4ο δεκάλεπτο είδαμε την καλύτερη και ποιοτικότερη εκδοχή των Veterans. Η ομάδα του Μακρή και του Παρασκευόπουλου τα έκανε όλα. Σκόραρε, έπαιξε άμυνες, έκανε παγίδες, έβαλε τρίποντα και κατάπιε τους Walkers. Έτρεξε 1 σερί 26-8, γύρισε τούμπα το μας και πήρε μία τεράστια νίκη σε έναν αγώνα που φαινόταν χαμένος από χέρι. Οι Basket Walkers πιάστηκαν στον ύπνο και έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι. Για τους νικητές 12 πόντους έβαλε ο Μακρής, ενώ από 5 έκαστος είχαν Γκίζης και Αλεξανδρής. Για τους ηττημένους 4 είχε ο Λογοθέτης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Γκίζης με 12 πόντους, 2 ριμπάουντ (2-0), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 26 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Λογοθέτης με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ (2-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 18 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Αλεξανδρής με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2) και 4 κλεψίματα σε 31 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πάθος και την χημεία των βετεράνων!