Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το Division 4 North Group οι Touvlakers αντιμετώπισαν τους Basket Walkers και πήραν την τρίτη τους νίκη για φέτος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Βλάχο Jr (12), Γαβαλά (3) και από δυο πόντους οι Παπαγεωργίου και Λογοθέτης. Από την άλλη πλευρά οι Touvlakers ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Κοντάμπασης (5), Μπαρδούτσο (4), Μαρίνο (3) και από δύο πόντους οι Σαλάτας, Σπανίδης και Τζιριτής διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου συναρπαστικού δεκαλέπτου σε 20-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Basket Walkers πάτησαν το πόδι στο γκάζι και αύξησαν το προβάδισμα με τους Βλάχο Jr (7), Νικολαΐδη (4),Νούλα (3) και από δυο οι Κούρλα και Παπαντώνη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Σαλάτα (11) και με δυο πόντους ο Θεοδωρακόπουλος, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 38-32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Οι Touvlakers με τους Μαρίνο (6), Σπανίδης (5), Μπαρδούτσο (4), Βρεττός (3) και με δύο πόντους ο Τζιριτής. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Βλάχο Jr (7), Νούλα (6), Νικολαΐδη (5) και (2) ο Λογοθέτης διαμόρφωσαν το σκορ τρίτης περιόδου σε 58-52.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και πήραν κεφάλι στο σκορ. Οι Touvlakers με τους Σαλάτα και Μαρίνο (6), Θεοδωρακόπουλο και Βρεττό από (5), και Τζιριτης από (2) καθάρισαν το ματς στην κανονική διάρκεια. Οι Basket Walkers με τους Λογοθέτη (4) και Νούλα (2) έμειναν από ενέργεια στα τελευταία λεπτά έχοντας αρκετά άστοχα σουτ , με το σκορ στο τέλος της τέταρτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 64-76.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 16/37 (43,2%), τρίποντα 12/37 (32,4%) και βολές 8/17 (47,1%)) μάζεψαν 51 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 14 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 21 ασίστ με 6 κλεψίματα και συνολικά με 8 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Βρεττός ο οποίος σημείωσε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα με 21 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξης Βλάχος Jr ο οποίος σημείωσε 26 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα με 20 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τζιριτής ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη με 16στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία στην 4η περίοδο των Touvlakers τους έδωσε την νίκη.