Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το Division 4 North Group οι Bucadors αντιμετώπισαν τον Kolossos Sourmenwn και πήραν την δεύτερη τους νίκη για φέτος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός.  Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν σχεδόν αποκλειστικά στον Ζαμάνη που πέτυχε 6 πόντους, ενώ Εξαρχέας με 6 και ο Μπάστας με 5 για τους αντιπάλους τους, που προηγήθηκαν με 13-18 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια . Ο Kolossos Sourmenwn συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τον Μπάστα να προσθέτει ακόμη 6 πόντους στο ενεργητικό του, αυξάνοντας την διαφορά, ενώ για τους γηπεδούχους οι Ζαμάνης και Κομεσσάριος είχαν από (4π) με το σκορ να διαμορφώνεται σε 25-34 στη μέση της διαδρομής.

Το τανγκό των ομάδων συνεχίστηκε και μετά τη διακοπή. Οι Μπάστας (6π), Γιακουμής και Γκορίλας (3π)ανέλαβαν δράση για τους φιλοξενούμενους. Από την άλλη για τους Bucadors ο Ζαμάνης (7π) και με τον Παπανικολάου να προσθέτει δυο ακόμα τρίποντα την ώρα που η ομάδα τους έπαιρνε το προβάδισμα μετά το 9-8 του πρώτου δεκαλέπτου με το σκορ 45-44 στο τριαντάλεπτο.

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν ήταν για καρδιακούς. Οι Bucadors με τον Ησαΐα (4π) και τις 2 βολές του Πόλιου 54-51 στο τελευταίο λεπτό, όμως ο Γιακουμής είχε αντίθετη άποψη και με ένα τρίποντο βόμβα έστειλε το ματς στην παράταση με το σκορ να διαμορφώνεται σε 54-54!

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι έπαιξαν εκπληκτική άμυνα, με παθητικό μόνο 2 πόντους, με τους Ησαΐα (2π) και Ζαμάνη (3π). Ενώ για τον Kolossos Sourmenwn o Γιακουμής είχε 2/2 βολές με το τελικό σκορ στον φωτεινό πίνακα να δείχνει 61-56.

MVP: Αναδείχθηκε ο Γιάννης Ησαΐας με 7 πόντους, 20 ριμπάουντ και 19 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν Δημήτρης Γκορίλας με 10 πόντους, 13 ριμπάουντ και από 2 ασίστ και κλεψίματα με 3 λάθη και 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Ζαμάνης ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1λάθος με 17 στο σύστημα αξιολόγησης

Το παιχνίδι κρίθηκε στην εμπειρία των Bucadors στις δύσκολες καταστάσεις.