Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Division 4 πήραν οι Rum & Gun, οι οποίοι επικράτησαν 37-29 των Millwalking Trags στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Αρκετά νευρικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και άστοχες. Οι Trags, ήταν στο… νήμα καλύτεροι, κλείνοντας την περίοδο στο συν 1, 10-9, με τον Κώστα Ζαφάρα να έχει 4 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, από 3 έβαλαν οι Ρόζος, Φούντας και Γεωργόπουλος. 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η νευρικότητα και η αστοχία κυριαρχούσε. Οι Millwalking Trags κέρδισαν και το δεύτερο δεκάλεπτο με 9-7 και πήγαν στα αποδυτήρια στους 3 πόντους, 19-16. Ο Ζαφάρας έβαλε 11 για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους 3 ακόμα πρόσθεσε ο Ρόζος. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Rum and Gun αντέδρασαν. Έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ, είχαν πάθος και ήταν πιεστικοί. Έτρεξαν ένα επιμέρους 12-7 σερί και πήραν τα ηνία του ματς με buzzer beater τρίποντο του Ρόζου, για το 28-26 στο 30’. Για τους Millwaking Trags, Τσάβαρης και Πολύδωρος έβαλαν από 2 πόντους. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι Rum and Gun ολοκλήρωσαν μία σπουδαία ανατροπή. Με τρομερή άμυνα, δέχτηκαν 3 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, κυριάρχησαν και πήραν τελικά τη νίκη με 37-29, με τον Ρόζο να σταματά στους 17 πόντους και τον Γεωργόπουλο να βοηθά με 8. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μάρκος Μπριλλάκης με 3 πόντους (3/4 βολές, 0/4 δίποντα) 15 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Ζαφάρας με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα. 

Παίκτης Κλειδί: Σημαντική συνεισφορά για τον Άγγελο Τσαβάρη με 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στα μεγάλα σουτ που έβαλε ο Χρήστος Ρόζος στο δεύτερο ημίχρονο.