Την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στην Division 4 πανηγύρισαν οι ProfiterAll – Stars, οι οποίοι επικράτησαν 68-44 των Survivors Veterans. 

Οι «μπλε» μετέτρεψαν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες σε… παράσταση για έναν ρόλο, καθώς κυριάρχησαν απόλυτα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. 

Οι ProfiterAll – Stars ήταν ανώτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ, εκμεταλλευόμενοι την καλή τους εμφάνιση, αλλά και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους βρέθηκαν σε πολύ κακό βράδυ. Με την εικόνα που είχαν στο παρκέ, η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων για τους Survivor Veterans.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι «έχτισαν» από νωρίς διψήφια διαφορά, καθώς προηγήθηκαν με 18-7 στο 8’ κι από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ο Πούγιας με τρίποντο έκανε το 48-26 (27’), με τη διαφορά να παγιώνεται πάνω από τους 20 πόντους. Μάλιστα, «άγγιξε» ακόμα και το +30, όταν ο Παγώνης έκανε το 54-26 (29'), με την τέταρτη περίοδο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Player of the Game: Η ομαδική δουλειά ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στους ProfiterAll – Stars, αλλά δεν γίνεται να μην ξεχωρίσουμε τον Τάσο Πούγια. Ο δυναμικός παίκτης των «μπλε» «συνδέθηκε» με το αντίπαλο καλάθι και δεν έχασε... επαφή μαζί του σε όλο το ματς, μετρώντας 18 πόντους με 7/12 σουτ. Επίσης, έκανε νταμπλ νταμπλ, καθώς είχε 10 ριμπάουντ. 

Παίκτης «κλειδί» ο Τάσος Γκίνης, ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο… all around παίκτης των ProfiterAll – Stars. Τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους (4/11 σουτ), 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψιματα.  

Που κρίθηκε: Σε γενικές γραμμές στην ανωτερότητα που έδειξαν οι ProfiterAll – Stars, αλλά ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην άμυνα που έπαιξαν. Οι Survivors Veterans έπρεπε να «ματώσουν» για κάθε πόντο κι αυτό βοήθησε τους «μπλε» να βρουν ρυθμό και στην επίθεση. Η διαφορά στην εικόνα που υπήρχε στις δύο πλευρές του παρκέ αποτυπώθηκε και στο αποτέλεσμα.