Βράδυ Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και οι Hornets (0-2) υποδέχτηκαν τους Survivors Veterans (3-1) για την 4η αγωνιστική της Division 4. Kαλύτεροι σε γενικές γραμμές οι Bετεράνοι, ήλεγχαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του και πήραν τελικά το ροζ φύλλο. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν κάτι παραπάνω από μουδιασμένα. Ζώνη οι μεν, ζώνη και οι δε, τελικά αλληλοεξουδετερώθηκαν και η περίοδος έκλεισε με ποδοσφαιρικό σκορ 2-4. Μόνος σκόρερ για τους Hornets o Γιαννακάκης, ενώ Χατζόγλου και Μπουλουτσίκος σκόραραν από ένα καλάθι για τη δική τους ομάδα.

Σιγά σιγά όμως το ματς απέκτησε ρυθμό. Παπασιδέρης από τη μία και Παπαγρηγορίου από την άλλη πέτυχαν από ένα τρίποντο και κάπως έτσι ξεμπλόκαραν οι δύο ομάδες. O Παπαγρηγορίου μάλιστα έμοιαζε ασταμάτητος από τη γραμμή των 6,75 καθώς με τρία δικά του τρίποντα οι Βετεράνοι κατάφεραν να φτάσουν στο +8 (9-17), με τον Παπασιδέρη να μειώνει λίγο πριν το ημίχρονο για το 11-17.

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα. Με δύο καλάθια του Γκίζη έφεραν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (11-21), φτάνωντας μέχρι και το +12 (15-27) χάρη σε δίποντο του mr Assist Στέφανου Μακρή. Οι Ηοrnets έβγαλαν μία πρώτη αντίδραση, βελτίωσαν την άμυνα τους και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο όντας πίσω στο σκορ για 9 πόντους (18-27). 

Στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο, οι γηπεδούχοι έβγαλαν τα κεντριά τους και συνέχισαν την προσπάθεια τους να ανατρέψουν το σκορ. Με μπροστάρη τον πολύ καλό Γιαννακάκη μέιωσαν στους 5 πόντους (23-28 και στη συνέχεια 27-32 στο 36') και έδειχναν ότι δεν θα τα παρατήσουν εύκολα. Οι αντίπαλοι τους όμως, ως Βετεράνοι της επιβίωσης, δεν πτοήθηκαν. Με πρώτο σκόρερ τον Μπουλουτσίκο στο τέταρτο δεκάλεπτο, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και με ένα τρίποντο του mvp Παπαγρηγορίου πήγαν ξανά στο +10, δύο λεπτά πριν το τέλος και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Το τελικό σκορ ήταν 34-41, με τους Survivors Veterans να συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις.  

Player of the game: O Σπύρος Παπαγρηγορίου ήταν πρώτος σκόρερ για τους Veterans έχοντας 12 πόντους με 4 τρίποντα, καθώς και 4 ριμπάουντ, 1 ασσίστ και κανένα λάθος.

Παίκτης κλειδί: Παραλίγο double double για τον πολύ καλό Μπουλουτσίκο που είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους Hornets ξεχώρισαν οι Νίκος Γιαννακάκης με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 1 κλεψιμο, 2 τάπες και ο Χρήστος Παπασιδέρης με 5 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 4 κλεψίματα και 13 efficiency