Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Division 4, οι Havaliers αναμετρήθηκαν την Κυριακή με τους Rum & Gun και παίζοντας μεθοδικά και πιο οργανωμένα πήραν το τρίτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.

Ο Βλαδοβίτης είχε εκρηκτικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους καθώς με 12 πόντους και δύο τρίποντα έδωσε το στίγμα του. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Μπριλλάκη (6) και Ε.Καλυβιανάκη (4), για το 16-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με την διαφορά να αυξάνεται καθώς Δ. Αρβανίτης με πέντε πόντους και Κιαούλιας με τέσσερις πήραν τη μπαγκέτα του σκοραρίσματος; για τους Havs. από την άλλη πλευρά Γεωργόπουλος (4) και Ε.Καλυβιανάκης (3) κράτησαν σε σχετικά κοντινή απόσταση τους Rum, με το ημίχρονο να κλείνει με διψήφια διαφορά (29-19).

Ο ρυθμός υποχώρησε στην επανάληψη. Ωστόσο οι Havaliers αύξησαν την απόσταση που τους χώριζε καθώς δέχτηκαν μόλις 6 πόντους, ενώ μπροστά ο Φούρναρης (4π) τους έφερε στο +14 (39-25) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι κράτησαν την απόσταση με τους Βλαδοβίτη (5) και Φούρναρη (4) και παρά την προσπάθεια των Γεωργόπουλου (8π) και Ε. Καλυβιανάκη (7π) επικράτησαν με το τελικό 50-40.

Mvp του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Τάσος Βλαδοβίτης με 17 πόντους, 1 ριμπάουντ, 3ασίστ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double o Μάρκος Μπριλλάκης έχοντας 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Παναγιώτης Κιαούλιας καταγράφοντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τον έλεγχο της κατάστασης καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού .