Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε o Kolossos Sourmenwn, ο οποίος λύγισε στο ΟΑΚΑ τους μαχητικούς Survivors Veterans με 45-37. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό με τις δύο ομάδες να είναι πάρα πολύ άστοχες. Αυτό φαίνεται και από το επιμέρους 9-6, που ήταν το σκορ του δεκαλέπτου για τους Veterans, που είδαν τον Χατζόγλου να βάζει 6 πόντους. Για τον Kolosso, 3 έβαλε ο Γιακουμής. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά. Ο Kolossos μπήκε στο παρκέ αρκετά διαβασμένος και συγκεντρωμένος. Μπάστας και Εξαρχέας άλλαξαν τον ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι με ένα επιμέρους 23-12 σερί, έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 8, 29-21, με τους Veterans να κολλούν αρκετά στην επίθεση. 

Το τρίτο δεκάλεπτο, θύμισε το πρώτο. Δεν μπορούσε να μπει με τίποτα καλάθι, με τις ομάδες να είναι τρομερά άστοχες. Αμφότερες έπαιζαν άμυνα ζώνης, κάτι που δεν εξυπηρετούσε ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Στο 30’ ο Kolossos ήταν μπροστά με 35-26, με τους Εξαρχέα και Μπάστα να έχουν από 9 πόντους. Για τους γηπεδούχους, πάλευε ο Παπαγρηγορίου με επίσης 9. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Kolossos διαχειρίστηκε το προβάδισμα που είχε, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν μονοδιάστατο τρόπο παιχνιδιού, με τα τρίποντα του Παπαγρηγορίου. Το τελικό 45-37, αντικατροπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, αφού ο Kolossos ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μπάστας με 18 πόντους (2/3 βολές, 5/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Σπύρος Παπαγρηγορίου με 15 πόντους, 1 ασίστ και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Έκανε την… βρώμικη δουλειά. Ο Παναγιώτης Εξαρχέας, είχε 9 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος. 

Που κρίθηκε: Στο εντυπωσιακό δεύτερο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε ο Kolossos, που σημείωσε 23 πόντους και δέχτηκε 12.