Οι Havaliers νίκησαν 54-48 τους Bucadors, για την 6η αγωνιστική της Division 4 και πανηγύρισαν το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα τους. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μετά το Μεθοδικό Νίκαιας και τους Rum & Gun, έκαμψαν και την αντίσταση των «Μαμούθ», τα οποία με τη σειρά τους γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους. 

Ο Βλαδοβίτης μπήκε «καυτός» στον αγώνα και με 4/4 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο, έβαλε νωρίς σε θέση οδηγού τους Havaliers, οι οποίοι προηγήθηκαν με 21-12 στο 12’. Οι Bucadors δεν ήταν στην καλύτερη μέρα τους και βρέθηκαν να ακολουθούν σε όλο το ματς. Παρ’ όλα αυτά με προσπάθειες μέσα από το «ζωγραφιστό» παρέμειναν κοντά στο σκορ. Το τρίποντο με ταμπλό του Ιωαννίδη έφερε τους Havaliers για πρώτη φορά μπροστά με διψήφια διαφορά (32-21 στο 25’), αλλά τα «Μαμούθ» συνέχισαν να παλεύουν και βρίσκοντας λύσεις κοντά στο καλάθι, μείωσαν σε 46-48 (39’). 

Σε μια φάση, όμως, που έδειχναν ότι θα βγάλουν την άμυνα, ο Ηλιόπουλος πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο για τους Havaliers, φέρνοντας τους στο +5 (51-46). Ήταν ένα καλάθι που «έκοψε» τα πόδια των Bucadors, οι οποίοι είδαν τους αντιπάλους τους να βάζουν και τις βολές που ήθελαν στο τέλος, για να πάρουν τη νίκη. 

Player of the Game: Ο Τάσος Βλαδοβίτης ξεκίνησε «καυτός» τον αγώνα με 4/4 τρίποντα κι έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ήταν ο πρώτος σκόρερ των Havaliers με 18 πόντους (6/9 σουτ), ενώ πρόσθεσε 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μια ασίστ. 

Παίκτης «κλειδί» ο Γιάννης Ηλιόπουλος, ο οποίος «αθόρυβα» έβαλε το δικό του… λιθαράκι, για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη. Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι ότι πέτυχε το πιο κρίσιμο σουτ του αγώνα, το τρίποντο που έφερε τους Havaliers στο +5 (51-46) στο τελευταίο λεπτό. «Άγγιξε» το νταμπλ νταμπλ, έχοντας 9 πόντους κι 9 ριμπάουντ, αλλά κι ένα κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Στο καλό ξεκίνημα των Havaliers και στο γεγονός ότι έβαλαν τα σουτ που χρειάζονταν, ειδικά έξω από τα 6μ75. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελείωσαν το ματς με 10/28 τρίποντα, ενώ οι Bucadors είχαν 1/14! Τα «Μαμούθ» δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για να ανατρέψουν την κατάσταση.