Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Division 4, οι Φάδερς συνάντησαν τον ΕΜΠRISMO, με τον δεύτερο να πατά το γκάζι στο δεύτερο μισό και να μην ξανακοιτά πίσω, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα αμφότερα, με τις ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Τριμερίτη (4) προηγούμενοι με 3-8 με τους αντιπάλους τους να μειώνουν με τον Κώτσου (3) στην ελάχιστη δυνατή τιμή, για το πενιχρό 7-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο ΕΜΠRISMOS στη συνέχεια απέδωσε καλύτερα. Τόσο στην άμυνα όπου δέχτηκε μόλις πέντε πόντους (Διονυσιώτης 3), όσο και μπροστά , που με σερί 9-0  με το ντουέτο Τριμερίτη και Ηλιακόπουλου (από 6π έκαστος) πήγε τη διαφορά στο +8 (12-20) στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν και πολλά στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν διαφορές πέριξ των δέκα πόντων χάρη στους Παλαμίδη (4) και τα τρίποντα από τους Μπιτούνη και Στεφανάκο, ενώ με το ίδιο νόμισμα απάντησαν οι Αχλιόπτας και Γεώργας, με την τρίτη περίοδο να κλείνει με 24-33.

Στην τελευταία περίοδο ξεκαθάρισαν οριστικά τα πράγματα. Ο Emprismos με την τριπλέτα Λάμπου (7), Τριμερίτη (6) και Σιταρά (4) αύξησε τη διαφορά πέρα των είκοσι πόντων, με τον Διονυσιώτη να απαντά με επτά πόντους περιστασιακά για τους Φάδερς που δεν είχαν τις δυνάμεις για αντεπίθεση. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το καθόλα δίκαιο τελικό 35-56.

Mvp του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Δημήτρης Τριμερίτης με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Δημήτρης Διονυσιώτης με 12 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος !

Key player: ο Χρήστος Μπιτούνης με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το 2ο δεκάλεπτο, με τα πιο φρέσκα πόδια και την ταχύτητα των νικητών να αποτελούν το εφαλτήριο για την επικράτηση τους.