Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πήραν οι Millwalking Trags, οι οποίοι έκαναν την έκπληξη της αγωνιστικής, νικώντας στο ΟΑΚΑ τους Survivors Veterans με 38-35. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα δικά τους πατήματα. Οι Trags, ήταν στα σημεία καλύτεροι και προηγήθηκαν με 9-7, με τον Ζαφάρα να βάζει 5 πόντους. Για τους Veterans, 4 έβαλε ο Παρασκευόπουλος που ήταν αρκετά ουσιαστικός. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πήραν σκορ από τους Ζαφάρα, Κατσακιώρη, Ξανθό και Παπαθανασίου και προηγήθηκαν με 5 πόντους, με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 20-15. Για την ομάδα του Στέφανου Μακρή, 2 έβαλαν οι Γκίζης, Χοϊμπάς και Χατζόγλου. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Veterans αντέδρασαν. Με μεγάλα σουτ του Παπαθανασίου που έκανε την διαφορά από τις γωνίες, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 27-27 στο 30’ δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Για τους Trags, ο Ζαφάρας είχε φτάσει στους 9 πόντους, ενώ 7 έβαλε ο Τσαβάρης. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι Trags, προσπαθούσαν να χτυπήσουν τους Veterans μέσα στο «ζωγραφιστό». Στον αντίποδα, η ομάδα του Μακρή επιχειρούσε από την περίμετρο. Πιο ορθολογική ήταν η τακτική των γηπεδούχων που τους οδήγησε στη νίκη με 38-35. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Ζαφάρας με 14 πόντους (5/5 βολές, 3/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Γκίζης 4 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Νίκος Τζαβάρης έκανε την… βρώμικη δουλειά. Είχε 2 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Στο σκεπτόμενο μπάσκετ που έπαιξαν οι Trags, αφού εκμεταλλεύτηκαν πως οι αντίπαλοί τους εκτελούσαν κατά βάση από την περιφέρεια.