Την πέμπτη τους νίκη σε έξι παιχνίδια σημείωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι Touvlakers αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ, φιλοξενούμενοι από τους Rum & Gun για την North Division 4, σε μια αναμέτρηση μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Στην εκκίνηση οι ομάδες συμβάδισαν τα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι με τους Α. Καλυβιανάκη (8) και Γεωργόπουλο (6) είχαν να αντιμετωπίσουν μια τετράδα (Μπαρδούτσος 6, Σαλάτας και Γουρνέλος από 5, Λαδιάς 4) από Touvlakers που πήρε το προβάδισμα (17-22) στα πρώτα δέκα λέπτα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν κι άλλο το ρυθμό. Με επιμέρους 2-15 ξέφυγαν χάρη στα τρίποντα του Σαλάτα (9) και το τρέξιμο του Λαδιά (6) αποκτώντας διψήφια απόσταση. Για τους Rum , Α. Καλυβιανάκης με εννέα και Γεωργόπουλος με έξι πόντους ήταν οι μόνιμες απειλές, για το 34-48 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν. Το ντουέτο Α. Καλυβιανάκη (11) και Γεωργόπουλου (8) έκανε σχεδόν τα πάντα πλησιάζοντας ως το 51-58 όμως ο Λαδιάς στην αντίπερα όχθη με 11 πόντους δεν τους επέτρεψε να μειώσουν κι άλλο, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 55-65.

Οι Touvlakers διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και στην τελική ευθεία. Αυτή τη φορά ήταν ο Μπαρδούτσος (9) που σκόραρε μαζί με τους Σαλάτα (8) και Λαδιά (6) με τη διαφορά να είναι σε επίπεδα ασφαλείας. Για τους Rum & Gun Γεωργόπουλος με έξι, Γ. Φούντας με πέντε και Μπριλλάκης με τέσσερις συνέβαλαν στο χορταστικό τελικό 74-89 !

Mvp : Ο Γιώργος Λαδιάς  που άγγιξε το quadrable με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 7 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης «κλειδί» στο πλάι του ο αλάνθαστος Χρήστος Σαλάτας που μέτρησε 20 πόντους (6/13 τρ), 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Καλύτερος των ηττημένων ο Γιάννης Γεωργόπουλος με double twenty και 26 πόντους, 20 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Άξιος μνείας και ο Ανδρέας Καλυβιανάκης έχοντας 30 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην ταχύτητα και την εκτελεστική δεινότητα των νικητών.