Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου Division, οι Basket Walkers αναμετρήθηκαν με τους Bucadors. Το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό, πολλά φάουλ και 1 πρωταγωνιστή. Οι Bucadors έχοντας όλη την ομάδα σε φόρμα κατάφεραν να επιβληθούν με σχετική άνεση νικώντας με σκορ 48-77 τους Walkers!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησαν τα «μαμούθ» στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό την άμυνα οι Bucadors κατάφεραν να πάρουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα. 11-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Walkers να ακολουθούν από κοντά. Για τους Basket Walkers 5 πόντους έβαλε ο Α. Βλάχος και 4 ο Α. Φαφούτης. 7 είχε ο Κομεσσάριος και Ζαμάνης για τους Bucadors.

Η ζημιά για τους «περπατητές» έγινε στο 2ο δεκάλεπτο. Οι Bucadors μπήκαν με πολύ φόρα και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Έπαιξαν σκληρά αμυντικά, έβαλαν τις βολές και έφτασαν στο +15.12-23 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους, 2 τρίποντα πέτυχε ο Α. Φαφούτης. Σειρά στο σκοράριμσα για τους προπορευόμενους πήρε με 11 πόντους ο Ρήγας. 6 είχε ο Ησαϊας και 4 ο Ζαμάνης.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδος, με τους Bucadors να μετατρέπουν το παιχνίδι σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Walkers δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν, ήταν άστοχοι και βρέθηκαν στο -30. 9-24 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους, 3 καλάθια έβαλε ο Α. Βλάχος και με 5 πόντους ακολούθησε ο Α. Φαφούτης. Για τους εκπληκτικούς Bucadors, 8 πόντους έβαλε ο Κομεσσάριος. Με 6 ακολούθησε ο Ζαμάνης.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και το 4ο δεκάλεπτο. Οι Bucadors άφησαν το πόδι από το γκάζι και απλά συντήρησαν την διαφορά που σταθεροποιήθηκε στους 29 πόντους. 48-77 ήταν το τελικό σκορ με τους Bucadors να παίρνουν μια νίκη ψυχολογίας. 16-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους νικητές, 6 πόντους σημειώσε ο Ρήγας. 10 είχε για τους ηττημένους ο Α. Φαφούτης!

Mvp ήταν ο Ν. Κομεσσάριος με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 3 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 38 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. (Θεο.) Βλάχος με 15 πόντους, 15 ριμπάουντ (12-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 3 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Ρήγας με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ (5-6), 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 39 λεπτά αγώνα!