Για την τέταρτη κατηγορία οι Touvlakers αντιμετώπισαν τους Hornets σε μια αναμέτρηση που με βάση την βαθμολογία υπήρχε φαβορί. Στην πρώτη περίοδο οι “σφήκες” πήραν προβάδισμα 6 πόντων με μπροστάρη τον Καρακώστα που είχε 8 πόντους στην πρώτη περίοδο και σκορ δεκάλεπτου 16-10.

Στην δεύτερη περίοδο οι Horents είχαν τα ηνία της αναμέτρησης δημιουργώντας μια διαφορά 9 πόντων με τον Καρακώστα να βάζει ακόμα πέντε πόντους και τους Touvlakers να μην μπορούν να ακολουθήσουν στο σκορ, με την περίοδο να κλείνει στο 34-25.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Touvlakers βρήκαν πόντους Λαδιά και τον Μαρίνο να έχουν 19 και 18 πόντους αντίστοιχα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την ανατροπή στην τελευταία περίοδο, κατεβάζοντας την διαφορά στους 4 πόντους για το 49-45, με την αναμέτρηση να παίρνει φωτιά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν για γερά νεύρα με τους Touvlakers να φτάνουν μια ανάσα από την ανατροπή του σκορ, αλλά οι Hornets πήραν την νίκη φτάνοντας στις δυο νίκες στην κατηγορία και τους “λιμνανθρώπους” να εκπλήσσονται αρνητικά με το αποτέλεσμα.

MVP: Κορυφαίος για τους Hornets ήταν ο Καρακώστας, καθώς πέτυχε 18 πόντους με 2/7 βολές, 8/12 δίποντα μαζεύοντας 8 ριμπάουντ, ενώ για τους Touvlakers κορυφαίος ήταν ο Βρεττός με 10 πόντους με 9 ριμπάουντ κάνοντας εξαιρετική δουλειά και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Παίκτης κλειδί: O Iάσονας Καπούλας ήταν κομβικός για την ομάδα του. Σταμάτησε στους 8 πόντους, είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, συγκεντρώνοντας 10 στο σύστημα αξιολόγησης. 

Που κρίθηκε: Τρομερά λάθη στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα για τους Touvlakers, οι οποίοι... έκαναν δώρα στους Hornets, που δεν παράτησαν το ματς και το πήραν στο φινάλε.