Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Division 4, οι Φάδερς συνάντησαν τον ΕΜΠRISMO, με τον δεύτερο να πατά το γκάζι στο δεύτερο μισό και να μην ξανακοιτά πίσω, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας στο σκορ.  Κατσακιώρης (6) και Ζαφάρας (4) πρωταγωνίστησαν για τους γηπεδούχους με τον Διονυσιώτη (6) και τους Κωνσταντάτο και Κώτσου (από 3π) να ακολουθούν κατά πόδας για τους αντιπάλους τους, με το σκορ να είναι στο 14-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι "Τράγοι" είχαν ένα ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο και με σερί 7-0 έφτασαν σε διψήφια διαφορά χάρη στον Ζαφάρα (10π)  και ξέφυγαν παρά την αντίσδραση του Λυμπερόπουλου (5) από τους Φάδερς, για το 32-24 στο ημίχρονο.

H τρίτη περίοδος είχε δύο όψεις. Οι Millwalking με ένα 8-0 και τον Ζαφάρα απόλυτο πρωταγωνιστή με 11 πόντους έφτασαν στο +18, όμως οι "Πατεράδες" έκαναν το δικό τους 7-0 με τους Διονυσιώτη (6), Τισσίζη (4) και Λυμπερόπουλο (3) μειώνοντας σε 48-37 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο ξεκαθάρισαν οριστικά τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι είχαν σταθερά διψήφια απόσταση ασφαλείας με τους Ζαφάρα (7) και Ξανθο (4) , ενώ στην αντίπερα όχθη οι προσπάθειες του Διονυσιώτη (11π) δεν ήταν αρκετές, με τους Millwalking Trags να κατακτούν το ροζ φύλλο με 61-50 !

Mvp του αγώνα ήταν ο Κώστας Ζαφάρας με 33 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 9 κλεψίματα και ένα λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Δημήτρης Διονυσιώτης με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 6 λάθη !

Key player: ο Δημήτρης Κατσακιώρης με 9 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τη διαφορά που πήραν οι νικητές μετά το ημίχρονο και τις ανάσες που είχαν.