Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Division 4, οι Rum & Gun συνάντησαν τον ΕΜΠRISMO, με τον δεύτερο να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο μισό και να κατακτά το τέταρτο ροζ φύλλο !

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα αμφότερα, με τις ομάδες να δυσκολεύονται να βρουν ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μετά το 0-4 έτρεξαν το δικό τους 9-0 με τον Γεωργόπουλο (6) σε πρώτο ρόλο και πήραν το προβάδισμα με το πενιχρό 9-4 των πρώτων δέκα λεπτών.

Τα συγκροτήματα στη συνέχεια απέδωσαν καλύτερα. Οι φιλοξενούμενοι με τον Τριμερίτη να ανεβάζει απόδοση με εννέα πόντους όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά και προσπέρασαν και παρά τις προσπάθειες των Γεωργόπουλου (5) και Κοτοπούλη (4) μπήκαν μπροστά με την ελάχιστη δυνατή τιμή (21-22) στο ημίχρονο.

Ο ΕΜΠRISMOS ανέβηκε συνολικά μετά την ανάπαυλα. Είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα (Ηλιακόπουλος 5, Σταμάτης , Τριμερίτης και Κουρέτας από 3π) και έφτασε ως το +9. Για τους Rum&Gun ο Μπριλλλάκης με 9 πόντους τους κράτησε σε κοντινή απόσταση, με την τρίτη περίοδο να κλείνει με 35-42.

Στην τελευταία περίοδο ξεκαθάρισαν οριστικά τα πράγματα. Ο Emprismos με ένα ξέσπασμα του Σιταρά (5π) και σερί 6-0 δημιούργησε λίγο πριν τέλος διψήφια διαφορά καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη παρά τις καλές ενέργειες των Γ.Φούντα (6) και Κοτοπούλη (4), που το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μειώσουν ως το τελικό 48-55.

Mvp του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Δημήτρης Τριμερίτης με 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 κλ;ecimo. Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Mάρκος Μπριλλάκης με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος !

Key player: ο Κρέντος Ηλιακόπουλος με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο , με τους νικητές να έχουν καλύτερο προσανατολισμό στο παιχνίδι τους.