Σε μια δραματική αναμέτρηση στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Division 4 οι Bucadors φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ το Σαββάτο το Μεθοδικό Νίκαιας με τους δεύτερους να λυγίζουν στην παράταση την αντίσταση των "Μαμούθ" !

Οι ομάδες ήταν κάπως μουδιασμένες στην εκκίνηση παίζοντας αναγνωριστικά. Ο Ζαμάνης σκόραρε τέσσερις πόντους για τους γηπεδούχους, με τους Καρακατσάνη, Τριβιζά και Ν. Μπακιρτζόγλου να απαντούν με ένα καλάθι έκαστος, για το ισόπαλο και ..πενιχρό 6-6 στα πρώτα δέκα λέπτα.

Η αμφότερη αστοχία και οι καλές άμυνες ήταν το χαρακτηριστικό και στη δεύτερη περίοδο. Τα "Μαμούθ" προηγήθηκαν με τον Κομεσσάριο (3) , ενώ ο Καρακατσάνης είχε ένα τρίποντο για το 13-12 του ημιχρόνου.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Οι Bucadors έφτασαν στο +5 χάρη στα τρίποντα του Κομεσσάριου (6)  και τις ενέργειες του Δημολιάνη (4), με τον Καρακατσάνη (επίσης 6) να απαντά με το ίδιο νόμισμα κρατώντας το Μεθοδικό κοντά στο σκορ (29-25) στο τριαντάλεπτο.

Δραματική εξέλιξη είχε το ματς στην τέταρτη περίοδο. Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια. Κομεσσάριος (4) και οι Ζαμάνης & Ρήγας (από 3) σκόραραν από μακριά, με τον πρώτο με 1/2 βολές να κάνει το 43-41, όμως ο Καρακατσάνης ήταν στη βραδιά του, και είχε ..άλλη απόψη ! Στα 2" ισοφάρισε σε 43-43 για να οδηγηθούμε στον έξτρα χρόνο της παράτασης.

Εκεί , οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες λύσεις και πιο καθαρό μυαλό. Με τον Καρακατσάνη να δείχνει ασταμάτητος (με ακόμα 8 πόντους) μετέτρεψαν το 48-48 σε 48-55 και έφτασαν στο ροζ φύλλο μετά από 45 αγωνιστικά λεπτά με το τελικό 50-57 !

Mvp : Ποιός άλλος από τον Tάσο Καρακατσάνη ; Είχε 29 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Παίκτης «κλειδί» στο πλάι του ο Αποστόλης Μπούτος με 6 πόντους, 18 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ο Γιώργος Ρήγας που κατέγραψε 7 πόντους, 20 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και δύο λάθη.

Που κρίθηκε: Σττις αντοχές των νικητών στον έξτρα χρόνο !