Σημαντική νίκη για τους Havaliers, oι οποίοι λύγισαν τους Survivors Veterans με 44-35. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Havaliers ήταν αρκετά καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν μία καλή διαφορά για τα δεδομένα του αγώνα, με τον Βλαδοβίτη να βάζει 11 πόντους και την ομάδα του να προηγείται με 15-8. Για τους Veterans, 6 είχε ο Ζώτος. 

Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ο Βλαδοβίτης είχε φτάσει στους 15 πόντους και οδηγούσε με ασφάλεια την ομάδα του, η οποία πήγε στα αποδυτήρια στο συν 8, 26-18. Για τους φιλοξενούμενους, 4 έβαλε ο Γκίζης. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να σκοράρουν. Αυτό αποτυπώνεται και στο χαμηλό 8-7 που ήταν το σκορ της περιόδου, με τους Havaliers να προηγούνται στο 30' με 34-25, κάνοντας τεράστιο βήμα για τη νίκη. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Havaliers διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 44-35, με τον Βλαδοβίτη να έχει 20 πόντους. Για τους Veterans, ο Γκίζης είχε 10 πόντους και ο Παπαγρηγορίου 7. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Γιώργος Αρβανίτης με 7 πόντους, 13 ριμπάουντ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Γκίζης με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Τάσος Βλαδοβίτης είχε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη, συγκεντρώνοντας 14 στο σύστημα αξιολόγησης. 

Που κρίθηκε: Στην σταθερότητα που είχαν οι Havaliers!